Her kommer en lille opskrift på en god (efter min mening) sommer salsa.
Det er lidt på slump.
Jeg plejer at fylde min minihakker halvt op med saltede jordnødder.
Smidder nogle store bidder ost (helst gedeost), og 1-? chili i.
Starter derefter hakkeren, og fylder kold mælk i til konsistensen er sådan,
at man kan tage en skefuld op, uden det render af ske'en.
Man kan vist også bruge Tuc kiks istedet for peanuts, men det har jeg aldrig
prøvet.
Serveres normalt til kogte kartofler på en bund af salatblade.
Retten (med toflerne) stammer fra peru, og hedder forøvrigt "Papas a la
huancaina"
De billerder jeg har fundet af retten
http://images.google.dk/images?um=1&hl=en&newwindow=1&safe=off&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=papas+a+la+huancaina&spell=1
ligger dog milevidt fra min Papas a la Juan Kanin.
Rigtigt lækkert til grill og stegt kød.
--
Med venlig hilsen
Bjarne K.