Jamie Oliver lavede dem i en udsendelse, og jeg mener at have set
opskriften i en af hans bøger. Denne opskrift ligner vist hans, og den
er uden vand:
http://www.foodnetwork.com/food/recipes/recipe/0,,FOOD_9936_13445,00.html
I følge den kan appelsiner konserveres på denne måde, men der ikke så
mange ting at bruge dem til.
-Steen Hansen
Henrik wrote:
> Jeg synes at have set en opskrift på saltning eller konservering af
> citroner - men kan ikke genfinde den.
>
> Umiddelbart foresvæver det mig at man skar citronen i tynde skiver (med
> skal) og lagde dem i et glas, godt fyldt med salt. Men de eneste opskrifter
> jeg lige kunne finde, var noget med at skære citronen i både og hælde vand
> ved.
>
> Jeg ved ikke lige hvilke retter jeg skal bruge det til (ud over at jeg ville
> stå tilbage med en masse citronsalt) - så forslag til retter er velkomne.
>
> Kan samme proces laves med usprøjtede appelsiner?
>
>