/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Flæskesteg på ny
Fra : Mette Svangren Gutte~


Dato : 09-05-08 08:28

Hejsa

Jeg har taget en flæskesteg op af fryseren - men gider egentlig ikke
flæskesteg på traditionel facon i dag...
Nogen, der har gode ideer og erfaringer med andre, måske mere "eksotiske"
variationer af dette stykke kød?

MVH Mette





 
 
Max (09-05-2008)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 09-05-08 08:47

Hej Mette

> Nogen, der har gode ideer og erfaringer med andre, måske mere
> "eksotiske" variationer af dette stykke kød?

Ikke videre eksotisk, men kog den, skær den i tykke skiver
og steg dem på grillen.

--
Mvh Max



Anders Truelsen (09-05-2008)
Kommentar
Fra : Anders Truelsen


Dato : 09-05-08 03:30

On May 9, 9:28 am, "Mette Svangren Guttesen" <svan...@hotmail.com>
wrote:
> Hejsa
>
> Jeg har taget en flæskesteg op af fryseren - men gider egentlig ikke
> flæskesteg på traditionel facon i dag...
> Nogen, der har gode ideer og erfaringer med andre, måske mere "eksotiske"
> variationer af dette stykke kød?

Du kan skære en lomme og fylde dem med en blanding af fersken (gerne
fra dåse), rigelige mængder frisk timian og smør.
Langtidssteg den evt. så smagen rigtigt for tis til at trække ud i
kødet.
Sværen skal selvf. have noget varme til sidst for at blive sprød.

mvh.
/a

Bjarne K. (09-05-2008)
Kommentar
Fra : Bjarne K.


Dato : 09-05-08 11:29


"Anders Truelsen" <atruelsen@gmail.com> wrote in message
news:181d2ff4-56f9-48a1-ab0b-eb64da70209f@25g2000hsx.googlegroups.com...
> Langtidssteg den evt. så smagen rigtigt for tis til at trække ud i
> kødet.

Mums



fix (09-05-2008)
Kommentar
Fra : fix


Dato : 09-05-08 11:56

Bjarne K. wrote:
> "Anders Truelsen" <atruelsen@gmail.com> wrote in message
> news:181d2ff4-56f9-48a1-ab0b-eb64da70209f@25g2000hsx.googlegroups.com...
>> Langtidssteg den evt. så smagen rigtigt for tis til at trække ud i
>> kødet.
>
> Mums

Ja katten er glad for timmianbuskene

finn



Kasper Bergholt (09-05-2008)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 09-05-08 13:19

On Fri, 9 May 2008 09:28:16 +0200, "Mette Svangren Guttesen"
<svangut@hotmail.com> wrote:

>Hejsa
>
>Jeg har taget en flæskesteg op af fryseren - men gider egentlig ikke
>flæskesteg på traditionel facon i dag...
>Nogen, der har gode ideer og erfaringer med andre, måske mere "eksotiske"
>variationer af dette stykke kød?

Hej Mette!

Årstiden - og varmen - taget i betragtning forstår jeg udmærket, at du
gerne vil undgå traditionel flæskesteg med brun sovs, osv.

Måske følgende opskrift kunne tjene som inspiration?

http://www.bergholt.net/bourgognesvin.html

Hasselbachkartofler, bønner og sky på braiseringslage og crémant
(mousserende vintype - cava kan også bruges). I stedet for bønner
kunne du bruge asparges -- der er mange fine, friske grønne i
butikkerne nu.


--
Mvh.

Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter. Seneste nyt:
Sødmælkspocheret svinemørbrad med asparges og nye kartofler)

fix (09-05-2008)
Kommentar
Fra : fix


Dato : 09-05-08 14:16


> http://www.bergholt.net/bourgognesvin.html
>
> Hasselbachkartofler, bønner og sky på braiseringslage og crémant
> (mousserende vintype - cava kan også bruges).

den er måske lidt billig
men til bourgognesvin burde vel serveres bourgognevin ?

finn



Kasper Bergholt (09-05-2008)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 09-05-08 14:24

On Fri, 9 May 2008 15:15:33 +0200, "fix" <fix@faxe.dk> wrote:

>
>> http://www.bergholt.net/bourgognesvin.html
>>
>> Hasselbachkartofler, bønner og sky på braiseringslage og crémant
>> (mousserende vintype - cava kan også bruges).
>
>den er måske lidt billig
>men til bourgognesvin burde vel serveres bourgognevin ?

Hehe -- helt i orden! :)

Opskriften nævner jo netop Crémant de bourgogne - og det må da siges
at være en bourgognevin. Godt nok mousserende, men stadig en
bourgognevin.

Hvis det skal være uden bobler, har Netto pt. tilbud på en hvid
Macon-Villages - årgang 2006.Til prisen, jeg mener det er 45 kroner,
er den fremragende og kan snildt substituere Crémanten i opskriften.

Så der er -- nærmest -- frit valg på alle hylder.

/Kasper

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste