On Fri, 9 May 2008 09:28:16 +0200, "Mette Svangren Guttesen"
<svangut@hotmail.com> wrote:
>Hejsa
>
>Jeg har taget en flæskesteg op af fryseren - men gider egentlig ikke
>flæskesteg på traditionel facon i dag...
>Nogen, der har gode ideer og erfaringer med andre, måske mere "eksotiske"
>variationer af dette stykke kød?
Hej Mette!
Årstiden - og varmen - taget i betragtning forstår jeg udmærket, at du
gerne vil undgå traditionel flæskesteg med brun sovs, osv.
Måske følgende opskrift kunne tjene som inspiration?
http://www.bergholt.net/bourgognesvin.html
Hasselbachkartofler, bønner og sky på braiseringslage og crémant
(mousserende vintype - cava kan også bruges). I stedet for bønner
kunne du bruge asparges -- der er mange fine, friske grønne i
butikkerne nu.
--
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter. Seneste nyt:
Sødmælkspocheret svinemørbrad med asparges og nye kartofler)