On Thu, 10 Apr 2008 21:34:04 +0200, "Morten"
<munk_jensen@FJERNyahoo.dk> wrote:
>Hvordan laves en "rigtig"/"ægte" Deep pan pizza?
>
>Jeg har prøvet at bestille en Deep Pan Pizza et par steder (jeg synes det er
>svært at finde steder hvor de i det hele taget laver dem). Men de gange jeg
>har bestilt det har det været med meget forskellige resultater.
>
>Første gang synes jeg at den var helt perfekt - lige det jeg forbinder med
>en deep pan pizza: Tyk og meget sprød bund/dej - både i kanten og selve
>bunden, hvor fyldet næsten er "sunket" ned i selve pizzaen, hvis I forstår
>hvad jeg mener
Altså hele pizzaen er meget "fast" i det.
>
>Anden gang var bestemt ingen succes (købt andet sted) - de kom den godt nok
>i en pande da den blev bagt, men det var sådan set bare en alm. pizza med
>lidt ekstra dej i bunden - slet ikke sprød og lækker som den første og
>fyldet var nærmest delvist flydende (selvfølgeligt overdrevet at bruge
>udtrykket flydende, men jeg synes alligevel at det er det udtryk der bedst
>beskriver det, for den var slet ikke "fast" på samme måde som den første jeg
>prøvede). Kanten var her højere end resten af pizzaen, det var den ikke på
>den første rigtigt gode pizza, som var lige høj over det hele.
>
>Mvh
>Morten
>
Ved ikke hvordan den laves men personligt syntes jeg kun at Dominos og
Pizza Hut kan lave dem så de er spiselige.
/gubbi