Hej gruppe
Skrev en mail til restauranten for at få at vide hvordan det blev gjort og
de var så venlige at fortælle det.
De anvender Kenia-bønner som bliver skåret i lige lange stykker. De koges
kort i meget salt vand og afkøles i isvand.
De lægger et stykke Lardo ( italiensk ) spæk på et skærebræt og krydrer det
med peber og placerer nogle bønner der på og ruller det sammen.
Dernæst panerer de rullen ( mel, æg og fin rasp).
Olie varmes op i en gryde ved 150 - 160 grader og rullerne steges heri 1-2
minutter.
Det var såmænd det hele
mvh
Peter Marker
www.madforsjov.dk
--
Med venlig hilsen
Peter Marker
www.madforsjov.dk
"Peter Marker" <peter_8361@yahoo.danmark> skrev i en meddelelse
news:47efa9bb$0$15900$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Karsten" <seks på drosselvej i dk> skrev i en meddelelse
> news:47ef72cf$0$15898$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>>> Jeg har være på en restaurant - Das Kleine Rote i Hamburg - hvor vi fik
>>> en forret hvori indgik indbagte bønner. Det smagte vildt godt. Dejen
>>> kunne jeg ikke genkende.
>>> Det var ikke wontondej eller forårsrulledej !
>>> Et billede kan ses på følgende link
>>>
http://www.madforsjov.dk/anbefaling.html under
>>> Tatar vom Rinderfilet........
>>
>> Kunne det tænkes at det er en krydret afart af Orly-dej ?
>>
>> Dejen ligner (uden samligning i øvrigt), den som er uden om McDonalds
>> Chili Tops....
>>
>> /karsten
>>
> Hej Karsten
>
> Tror ikke det er orly-dej. Så ville overfladen af dejen jo følge konturen
> af bønnerne. Og den var helt glat som en forårsrulle. Men bare ikke den
> smag. Skulle selvfølgelig bare have spurgt
>
> mvh
> Peter
>