vidal@mail.dk skrev:
>
>"Claudio Adam (slet VVMO5)"
><kraka@VVMO5c.dk> skrev i en meddelelse
>news:12057767780.533833423066916@dte
>xt.news.tele.dk...
>
>> - selvfølgelig spiller klima på
>>nogen områder til dels en faktor.
>> Der bør så afgjor bruges to (2.)
>>donkrafte ved stegning af en
>> Vildsvin.:
>> - fyld godt med nye kartofler i
>>bugen, og her er skræl jo ingen
>> hindring, bemærk venligst at en
>>jævnlig rotation er påkrævet for at
>> opnå den bedste skorpe. - øs af og
>>til en god skvæt rødvin over dyret
>> såvel som ved egen drøbel.
>> Den er færdig når den er færdig,
>>slut eventuel af med at hælde snegle
>> på bålet ved afslutning af stege
>>periode, jah nogen påstår jo at det
>> her er godt.)
>>
>> Husk rigelig kmed rødvin, gerne en st.emilione.
>> -masser af frisk stang brød, og
>>kvindeligt selskab og sådan.
>
>Jeg tror, jeg vil tilføje en flaske PLONK.
>
>(se evt.
>
http://intranet.cs.man.ac.uk/softwar
>e/jargon/html/P/plonk.html )
>
>> God Påske,
>
>Tak i lige måde.
>
>--
>Venlig hilsen,
>
>Villy Dalsgaard
Joh men det er da sikkert glimrende,
- altid godt at øjne land,
Selvom havet er en Realitet.
Hilse,
Adam.