On Tue, 11 Mar 2008 19:21:08 +0100, Trine Kornum Christiansen
<news@trinekc.dk> wrote:
>Kasper Bergholt <mxnxgx@tiscali.dk> writes:
>
>> Ingen indkogning, gourmetsaltning eller andet langtidshalløj denne
>> gang. Bare nogle gode svinekoteletter, lidt svampe (portobello) en
>> rest parmesan og så en løgkompot på rødløg, skalotteløg og hvidløg.
>
>Jeg synes også salvie smager dejligt i sådan en løgkompot.
Salvie - det skal prøves. Koriander og salvie er dog krydderier, jeg
har det lidt vanskeligt med -- nå ja, og dild.
>Men jeg har aldrig hørt sådan en dims omtalt som en fedtskummer. Det
>hedder da en hulske. :) Men den bruges godt nok også til at skumme
>fedt, det indrømmer jeg. Jeg bruger nu mest min til at fiske
>grøntsager op af fond inden det skal laves til sovs.
Selvfølgelig hedder det ikke en fedtskummer. Hulske, ja. Rettet. Tak!
--
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (På vej: Confit igen-igen, æbledessert med
creme fraiche og vanilje & karamelsuppe).