Smukt....lige til at gå til og lækkert at se på!
Tak for din altid interessante inspiration
Venlig hilsen'
Peter
"Kasper Bergholt" <mxnxgx@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:3uegs3t8k2prijjtofljaelv9rfoham3mv@4ax.com...
> Kære gruppe!
>
> Pommes anna er traditionelt relativt tungt kartoffeltilbehør. Man
> tager en god mængde klaret smør og en masse tyndt skivede kartofler og
> går så i gang med at bygge - lag på lag i en bradepande. Mangen en
> kokkeelev må have drømt om lag-på-lag af kartofler om natten.
>
> Jeg havde lyst til at lave en lidt lettere udgave for at få
> kartoflerne til at matche dagens fisk - havkatfilet. Løsningen blev
> økologisk koldpresset rapsolie i stedet for smør - og det fungerede
> fint.
>
> Opskrift, billeder & forslag til matchende vin her:
>
>
http://www.bergholt.net
>
>
> --
> Mvh.
>
> Kasper Bergholt
>
http://www.bergholt.net (På vej: Bøf af oksefilet, pommes anna,
> flæske- & olivendrys - rødvinssauce).
>