Vi spiser med glæde dadler (uden sten) med bacon uden om, det fik vi første
gang i spanien på en tapas restaurant.
Vi plejer at bruge dem i fondue, men vil tro du kan riste dem på en pande
med olie.
"Kim Schulz" <kimusan@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:8180d4e7-cb77-451d-a734-3bfc483df997@64g2000hsw.googlegroups.com...
On Feb 20, 5:14 pm, "Nana Sørensen" <n...@sletdetherphobia.dk> wrote:
> "Kim Schulz" <kimu...@gmail.com> wrote in message
>
> news:9e1fd732-906a-459f-979c-f6ac82d59db5@s12g2000prg.googlegroups.com...
> hejsa,
> Jeg kom til at love kæresten og en flok af hendes veninder at jeg
> ville lave tapas aften for dem i weekenden. Derfor tænkte jeg at jeg
> lige ville søge lidt inspiration her i gruppen. Har I derfor
> opskrifter/ideer til små retter som kan serveres til sådan en tapas
> aften så sig til. Det behøver ikke være tapas i den traditionelle
> spanske forstand, men kan bare være små retter som kan spises i en
> mundfuld eller 2
>
> så hvad siger i ?
>
> --
>
> Hvad med nogle tortilla-pandekager med haps-fyld? de smager superfedt, kan
> skæres i mundrette hapser og er hurtige at lave, endda gerne dagen før så
> de
> kan trække lidt:
> Smør pandekagerne med neutral philadelphia flødeost. Lidt røget laks på,
> lidt frisk dild, og så rulles de sammen og holdes sammen med en tandstik.
> De
> kan pindes med tandstikker og ædes af veninderne
> De er også gode med philadelphia, strimler eller tynde skiver af roasbeef
> og
> lidt peberrods-dims.
> Kylling er også godt i.
God ide. Hermed noteret.