"Inger D." <blabla@no.no> skrev i en meddelelse
news:fo4eob$jmb$1@news.datemas.de
>> Jeg er ved at forsøge mig med følgende opskrift:
>>
http://www.arla.dk/opskrifter/sarah-bernhardt-kager.html
>>
>> Men har det problem, at "cremen" efter at havde stået over fem
>> timer i køleskabet stadig ikke er blevet til creme -
>> konsistensen er mere som kakaomælk end som creme.
>
> I min opskrift står der, at cremen skal stå et døgn inden den
> piskes - og det virker. Derudover er målestoksforholdene lidt
> anderledes. Jeg har engang fået opskriften fra en bager, og
> kagerne bliver
> MEGET lækre!
> Sarah Bernardkager
>
> ½ l. piskefløde
> 100 g. mørk cholkolade
> Makroner
> Overtrækschokolade
> Violer
>
> Fløden koges op, til det bruser. Chokoladeb puttes straks i under
> piskning, til det ligner kakaomælk.
> Blandingen stilles i køleskab i 1 døgn.
> Piskes til flødeskum og kommes på makronerne i toppe med en kniv.
> Dyppes i smeltet chokolade og drysses med violer.
> Stilles koldt.
>
> Inger D.
Hov, der tog jeg vist lige et par kilo på. Den opskrift skal helt
sikkert gemmes, den lyder god.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats