|
| Tilbehør til fisk+kød? Fra : Fister Løgsovs |
Dato : 20-01-08 19:51 |
|
(Genpost, da vi ikke kan se den første post)
Hej
Da vi skal holde en lille fest til marts, med ca. 25 personer, og vi er
meget på bar bund med tilbehør og lign, spørger vi nu her.
Vi havde forestillet os at starte med enten en hummersuppe med
skalddyr, gerne
med lidt flûte eller lign.
Til hovedret griller vi 1-2 fisk (hvid fisk), 6 kg oksetyndsteg. Dertil
en
salat med emmentaler og cornichoner.
Til dessert vil der være hjemmelavet is.
Det er mest tilbehøret til hovedretten vi er i tvivl om. Det skal helst
være
noget der er nemt at lave, og gerne kunne lave det meste dagen før, så
det
bare skal i ovnen eller på grillen på dagen.
Forslag til valg af fisk og tilberedning er meget velkomne. Indtil
videre bliver det dorader, da de smager godt og den har tykt skind
(godt til grillen)
Alle forslag, tips og tricks er velkomne, da vi er meget åbne for ting
der
er lækre og nemme at lave.
På forhånd tak
Kai og Majken
P.s. Ikke noget med nødder, da der er allergikere iblandt.
| |
Gert Krabsen (20-01-2008)
| Kommentar Fra : Gert Krabsen |
Dato : 20-01-08 21:37 |
|
Fister Løgsovs skrev:
> (Genpost, da vi ikke kan se den første post)
>
> Hej
>
> Da vi skal holde en lille fest til marts, med ca. 25 personer, og vi er
> meget på bar bund med tilbehør og lign, spørger vi nu her.
>
> Til hovedret griller vi 1-2 fisk (hvid fisk), 6 kg oksetyndsteg. Dertil en
> salat med emmentaler og cornichoner.
>
> Det er mest tilbehøret til hovedretten vi er i tvivl om. Det skal helst
> være noget der er nemt at lave, og gerne kunne lave det meste dagen før, så det
> bare skal i ovnen eller på grillen på dagen.
> Forslag til valg af fisk og tilberedning er meget velkomne. Indtil
> videre bliver det dorader, da de smager godt og den har tykt skind (godt
> til grillen)
>
> Alle forslag, tips og tricks er velkomne, da vi er meget åbne for ting der
> er lækre og nemme at lave.
Bagte rodfrugter?
Rodfrunger efter eget valg (rødbeder, gulerødder, persillerod,
kartofler, pastinak, knoldselleri o.s.v.) skæres i stænger - svarende
til velvoksne pommes friter/kartoffelbåde.
Vendes i lidt olie med et skvæt balsamico, lægges i en bradepande og
sættes i bunden af ovnen, mens koen steges.
Grønsagerne skal have en->halvanden time afhængig af temperatur, men de
er ikke så sarte over for et kvarter mere eller mindre - det er fidusen..
| |
Fister Løgsovs (21-01-2008)
| Kommentar Fra : Fister Løgsovs |
Dato : 21-01-08 15:25 |
|
Gert Krabsen kom med denne ide:
> Fister Løgsovs skrev:
>> (Genpost, da vi ikke kan se den første post)
>>
>> Hej
>>
>> Da vi skal holde en lille fest til marts, med ca. 25 personer, og vi er
>> meget på bar bund med tilbehør og lign, spørger vi nu her.
>>
>> Til hovedret griller vi 1-2 fisk (hvid fisk), 6 kg oksetyndsteg. Dertil en
>> salat med emmentaler og cornichoner.
>>
>> Det er mest tilbehøret til hovedretten vi er i tvivl om. Det skal helst
>> være noget der er nemt at lave, og gerne kunne lave det meste dagen før, så
>> det
>> bare skal i ovnen eller på grillen på dagen.
>> Forslag til valg af fisk og tilberedning er meget velkomne. Indtil videre
>> bliver det dorader, da de smager godt og den har tykt skind (godt til
>> grillen)
>>
>> Alle forslag, tips og tricks er velkomne, da vi er meget åbne for ting der
>> er lækre og nemme at lave.
> Bagte rodfrugter?
> Rodfrunger efter eget valg (rødbeder, gulerødder, persillerod, kartofler,
> pastinak, knoldselleri o.s.v.) skæres i stænger - svarende til velvoksne
> pommes friter/kartoffelbåde.
> Vendes i lidt olie med et skvæt balsamico, lægges i en bradepande og sættes i
> bunden af ovnen, mens koen steges.
> Grønsagerne skal have en->halvanden time afhængig af temperatur, men de er
> ikke så sarte over for et kvarter mere eller mindre - det er fidusen..
Tak Gert.
Det er en rigtig god ide.
Kai
| |
|
|