/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Confit de canard - andet forsøg
Fra : Jens Bruun


Dato : 20-01-08 19:53

Jeg leger videre med al mit gåse- og andefedt. Denne gang med to ferske
berberi-andebryster, da ferske andelår tilsyneladende ikke er til at
opdrive.

Jeg forsøgte med lidt lettere sprængning - dvs. lidt mindre salt og kun i
fem timer. Herefter en tur i fedtgryden og klukke i et par timer.

Kødet har en fin konsistens og farve, men er stadig lidt for salt til min
smag. Hvor vigtig er saltningen/sprængningen inden kogning i fedt? Jeg kan
se, der trækkes en del væde ud under nedsaltningen, og det er vel også
formålet, men hvor vigtigt er det for en god confit de canard?

Og et tillægsspørgsmål: Hvor længe kan gåse-/andefedt overleve i et køleskab
inden det harskner så meget, at det ikke længere kan bruges til
"confittering"?

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste