/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Helt rundt kød
Fra :
Peter Noes
Dato :
14-01-08 15:36
Hej alle
Ser tit at de i eks. smag & behag har nogen retter hvor kødet er helt rundt,
eks. i denne uge hvor det er noget vildt kød i krydderbrød.
Hvordan får man kødet i den facon? Koger det i en dåse eller hur??
Venlig hilsen
Peter
Morten Nielsen (
15-01-2008
)
Kommentar
Fra :
Morten Nielsen
Dato :
15-01-08 11:40
> Ser tit at de i eks. smag & behag har nogen retter hvor kødet er helt
> rundt, eks. i denne uge hvor det er noget vildt kød i krydderbrød.
>
> Hvordan får man kødet i den facon? Koger det i en dåse eller hur??
>
Jeg mener at have set, at man former det til en pølse, og pakker det stramt
ind i husholdningsfilm der kan tåle at blive kogt.
/Morten N
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.