Hej
Da vi skal holde en lille fest til marts, med ca. 25 personer, og vi er
meget på bar bund med tilbehør og lign, spørger vi nu her.
Vi havde forestillet os at starte med enten en hummersuppe med skalddyr
eller
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=27092 , gerne
med lidt flûte eller lign.
Til hovedret griller vi 1-2 fisk (hvid fisk), 6 kg oksetyndsteg. Dertil en
salat med emmentaler og cornichoner.
Til dessert vil der være hjemmelavet is.
Det er mest tilbehøret til hovedretten vi er i tvivl om. Det skal helst være
noget der er nemt at lave, og gerne kunne lave det meste dagen før, så det
bare skal i ovnen eller på grillen på dagen.
Forslag til valg af fisk og tilberedning er meget velkomne.
Alle forslag, tips og tricks er velkomne, da vi er meget åbne for ting der
er lækre og nemme at lave.
På forhånd tak
Kai og Majken
P.s. Ikke noget med nødder, da der er allergikere iblandt.