<edelvang@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:9a47fd84-2aee-45e0-b075-b054cb8aa9f8@l6g2000prm.googlegroups.com...
Jeg køber uhyre sjældent beef jerky, men jeg synes, det smager
fremragende. Lufttørring og kød går godt i spænd.
Helt enig. Mange teknikker til at smagssætte jerky gør det også til en
spændende smagsoplevelse at prøve en ny jerky.
Jeg har ladet mig fortælle af jerky-fans, at det med fordel kan købes
over nettet. Det er jo en af de få kødvarer, der holder til lange
forsendelser. På den måde kan man finde langt mere varierede, gode og
billige produkter end på de danske hylder.
Det er nemlig helt rigtigt. Som også nævnt her i en tidligere tråd er Wild
West Jerky kommet til DK hos snacks.dk, der desværre ikke har været så gode
til at holde webshoppen i kog...jeg håber dog de snart kommer i gang med
noget seriøs jerky-import igen! Indtil da kan det fås hos
wildwestjerky.co.uk, til en marginalt højere pris. Deres nuggets og
habanero-jerky er helt i top! Dog kan man som en bivirkning efter modtagelse
af en større mængde godt opleve nogen lammelse i kæben og kløen i
kindtænderne
. Ellers er min absolutte favorit stadig Pemmican jerky, som
jeg dog endnu ikke har set herhjemme. Her er tale om et produkt i særklasse,
meget som at spise en god mør bøf, med meget mere af det hele, pånær mængden
desværre! Men generelt synes jeg, alle de mærker jeg har prøvet har haft
noget specielt at byde på, det være sig udskæring, marinade, røgning,
tørring osv.
Når det så er sagt ville jeg til hver en tid købe skinke-jerky hvis jeg
faldt over dem...det lyder spændende, og kunne være et hit at prøve at
sammenholde med okse-jerky. Jeg vil holde udkig i Brugsen næste gang min vej
falder forbi! Og skulle andre falde over produktet andre steder er tips da
også velkomne
.
Mvh
Linde