"Niels" <nboegh@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:50ce0d18-777d-4a73-ac44-54fc0e76304e@f53g2000hsg.googlegroups.com...
On 27 Dec., 18:32, "Lars Bisgaard" <lcbfj...@dettemail.dk> wrote:
> Er det koldrøget eller varmrøget laks? Koldrøget er en smule
> transparent og er den type, som typisk spises kold på et stykke
> franskbrød. Varmrøget kan skilles ad i flager ligesom kogt torsk.
> Efter min mening har de meget forskellige anvendelsesområder. Derfor
> modspørgsmålet.
>
> --
> Niels
>
> fik det ikke at vide men efter din beskrivelse er det varmrøget ....
> og kun 30 min til at jeg skal bestemme om det skal være koldt eller varmt
> ;)
Panik, panik. Har du tid til at handle ind, eller skal du bruge det,
du har i huset? Hvis det sidste er tilfældet, ved du jo nok hvilket
spørgsmål du så kommer til at skulle svare på, ikke?
--
Niels
Lidt panik blev der men laksen blev varmet på en pande med lidt olie, og
blev så pakket ind i staniol. Derefter blev der puttet lidt mornay sovs (
måske ikke stavet rigtigt ) på panden samt lidt salt og pepper og det blev
faktisk ok spiseligt :)
sammen med "frisk" pasta, og noget salat og et godt stykke flytes med
hvidløgssmør.
Tak for hjælpen til alle :)
--
Mvh
Lars