On 20 Dec., 23:44, Emil <emil...@nowhere.invalid> wrote:
> "Anders P." <inva...@duer.ikke.vaek> wrote:
> >Jeg skal lave julemaden til min far og jeg. Da vi bare bliver to, har
> >jeg tænkt at lave et par andebryster - men som nydiagnosticeret gluten
> >og laktoseallergiker, har jeg ingen anelse om hvordan jeg får lavet en
> >nogenlunde spiselig sovs til dem.
>
> Sovs
> Jævnet med majsstivelse, purerede grøntsager, syrnede mælkeprodukter
> eller fløde, dog ikke Madlavningsfløde.
>
> På denne side er der lidt læsestof, og lidt nede på siden er der gode
> links til steder med tips og opskrifter.
> <
http://www.familieogsamfund.dk/Artikler/faglige8.htm>
>
> Pjece om emnet:
> <
http://www.foedevarestyrelsen.dk/FDir/Publications/2005214/Rapport.htm>
>
> m.v.h. Emil
Hej hvis din Far har skal undgå Laktose..skal du købe ham en Jødisk
kogebog... de deler jo maden op, på den måde, at man ikke blander kød
og mælkeprodukter sammen.. Gode opskrifter..
www.ferie-italien.dk
Ellen