Som en lækker, lille, lun forret - skær papirstynde skiver - tril en skive
om en kammusling og en om en udstenet dadel, sæt en tandstikker i - steg dem
på panden i varm olie - uhm, sprød og dejlig - drys med friskkværnet peber.
Du kan jo lave så mange du har lyst til....
Eller - de mere seje dele og de dele du ikke har lyst til at spise som de
er, kan du jo koge med i en suppe eller bruge som du ellers ville bruge et
lille stykke kogebacon - en vildtret, en oxegryde - ja, der er masser af
muligheder.
margrete/
www.smagsuniverset.dk
"Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> wrote in message
news:4768b2b6$0$2107$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> jeg har fået en hel parmaskinke med ved egentligt ikke rigtigt hvad jeg
> skal gøre med den.
>
> har altid fået parmaskinke til melon og det er jo dejligt, men den er
> meget svær at skære ud i tynde skiver.
>
> har i nogle gode foreslag så den ikke går til spilde?
>
> mvh
> jens
>