"Autocadster" <autocadster@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:mn.8a727d7c50a6499b.83064@gmail.com...
> Har 2kg oksespidsbryst, som jeg forestillede mig kunne bruges
>
> Nogen der kan en rigtig god opskrift ?
Hej
Put 4-5 liter vand i suppegryden og kom dit kød og evt. et par kraftben
ned i vande ,
kog op og skum urenheder af.
kom derefter 2-3 gulerødder ,
? knoldselleri ,
porregrønt ,
1 pastinak og persillerod,
og et par laurbærblade og salt
Kog sagte et par timer eller til kødet er mørt.
kom så frisk groft
skåret selleri tern,
gulerødder i skiver,
pastinak i tern,
persillerod i tern,
og snittede porrer på og kog sagte til grøntsagerne er møre,
kom derefter kød og melboller på og server rygende varm med flüte .
Jeg skærer altid kødet i mundrette tern og smider i gryden også
god fornøjelse og glædelig jul
mvh mcloud