Andreas Værge skrev i 47655d50$0$2096$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
dette:
> Efter en del overvejelser er min mor nået frem til at hun vil servere
> citron fromage for gæsterne til jul (juhuu :) ). Vi kan dog ikke
> rigtig komme på hvilken dessertvin der passer til denne spise...
> Nogen der har et bud?
Umiddelbart kunne kombinationen af æg og citron godt få mig til at sige:
Ingen.
Så jeg var lidt spændt på om der kom et genialt svar.
Men skal det være, så tror jeg at enhver dessertvin, der er sødere end
citronfromagen (et absolut krav) ville kunne bruges. MÃ¥ske noget
kirsebærvinsnask eller lignende uden noget syrepræg men med en del sødme.
Ellers noget bedstemorsherry eller ruby port.
vh
Jan
--
Fotoamatør af Guds (u)nåde. | A: Der er altså også et liv uden for nettet!
PS: Knipserier kan findes på | B: Såååeh - har du et link?
http://jan.boegh.net/foto.htm
Billeder fra en dansk 'ørken'
http://jan.boegh.net/Album/Milen/index.html