/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Købte et ekstra lag svær til flæskestegen.~
Fra : Peter Noes


Dato : 16-12-07 16:20

Hej

Har købt et ekstra lag svær, så vi ikke kommer op at slås om dem. Hvordan
får man sådan et ekstra lag sprødt?

Stegetid, tips og tricks modtages med glæde

VH
Peter



 
 
Erik (17-12-2007)
Kommentar
Fra : Erik


Dato : 17-12-07 09:50

Hej Peter

> Har købt et ekstra lag svær, så vi ikke kommer op at slås om dem. Hvordan
> får man sådan et ekstra lag sprødt?
>
> Stegetid, tips og tricks modtages med glæde

Jeg plejer, at stege den ekstra svær samtidig med stegen, den skal dog ligge
i samme højde som sværen på stegen. Man kan f.eks. bruge en bageform som
vendes på hovedet, eller noget andet der kan hæve den op på højde. Der ud
over gælder det samme som for sværen på stegen, omhyggeligt ridset svær,
godt med salt i mellem og så tålmodighed.

Hvis du skal varme stegen op igen eller sværen er blevet blød, så kom lidt
ekstra salt på, stænk den derefter med iskoldt vand og så en kort tur under
grillen, det plejer at hjælpe!

God for nøjelse! (Kan man iøvrigt tale om dårlig fornøjelse?)

mvh Erik


Lone (17-12-2007)
Kommentar
Fra : Lone


Dato : 17-12-07 10:03

Peter Noes skrev:
> Hej
>
> Har købt et ekstra lag svær, så vi ikke kommer op at slås om dem. Hvordan
> får man sådan et ekstra lag sprødt?
>
> Stegetid, tips og tricks modtages med glæde
>
> VH
> Peter
>
>
Steg den med i ovnen, og giv den en tur i mikroen, så bobler den op og
bliver helt vildt sprød og lækker

Lone

søren brix (17-12-2007)
Kommentar
Fra : søren brix


Dato : 17-12-07 22:24

"Lone" <invald@email.dl> skrev i meddelelsen
news:47663b4a$0$90271$14726298@news.sunsite.dk...
> Peter Noes skrev:
>> Hej
>>
>> Har købt et ekstra lag svær, så vi ikke kommer op at slås om dem. Hvordan
>> får man sådan et ekstra lag sprødt?
>>
>> Stegetid, tips og tricks modtages med glæde
>>
>> VH
>> Peter
> Steg den med i ovnen, og giv den en tur i mikroen, så bobler den op og
> bliver helt vildt sprød og lækker

hej

bobler op og bliver sprød i en mikroovn ???? kan det nu osse passe ??

vh

Søren


Lone (17-12-2007)
Kommentar
Fra : Lone


Dato : 17-12-07 22:39

søren brix skrev:
> "Lone" <invald@email.dl> skrev i meddelelsen
> news:47663b4a$0$90271$14726298@news.sunsite.dk...
>> Peter Noes skrev:
>>> Hej
>>>
>>> Har købt et ekstra lag svær, så vi ikke kommer op at slås om dem.
>>> Hvordan får man sådan et ekstra lag sprødt?
>>>
>>> Stegetid, tips og tricks modtages med glæde
>>>
>>> VH
>>> Peter
>> Steg den med i ovnen, og giv den en tur i mikroen, så bobler den op og
>> bliver helt vildt sprød og lækker
>
> hej
>
> bobler op og bliver sprød i en mikroovn ???? kan det nu osse passe ??
>
> vh
>
> Søren

Hej - tror du det er for sjov jeg skrev det - prøv det!
Man skuller heller ikke tro at bacon kan blive sprødt i mikroovnen, men
det kan det.
Der findes en videnskabelig forklaring som jeg ikke kan gengive her -
vistnok gående på det vand der er gemt i fedtet overophedes og så.....
Jeg har faktisk gjort det i mange år til jul - det er ikke en and (thøhø)
Lone

Rainman (17-12-2007)
Kommentar
Fra : Rainman


Dato : 17-12-07 22:53

Lone wrote:
> søren brix skrev:
>> "Lone" <invald@email.dl> skrev i meddelelsen
>> news:47663b4a$0$90271$14726298@news.sunsite.dk...
>>> Peter Noes skrev:
>>>> Hej
>>>>
>>>> Har købt et ekstra lag svær, så vi ikke kommer op at slås om dem.
>>>> Hvordan får man sådan et ekstra lag sprødt?
>>>>
>>>> Stegetid, tips og tricks modtages med glæde
>>>>
>>>> VH
>>>> Peter
>>> Steg den med i ovnen, og giv den en tur i mikroen, så bobler den op
>>> og bliver helt vildt sprød og lækker
>>
>> hej
>>
>> bobler op og bliver sprød i en mikroovn ???? kan det nu osse passe ??
>>
>> vh
>>
>> Søren
>
> Hej - tror du det er for sjov jeg skrev det - prøv det!
> Man skuller heller ikke tro at bacon kan blive sprødt i mikroovnen, men
> det kan det.
> Der findes en videnskabelig forklaring som jeg ikke kan gengive her -
> vistnok gående på det vand der er gemt i fedtet overophedes og så.....
> Jeg har faktisk gjort det i mange år til jul - det er ikke en and (thøhø)
> Lone
Jeg prøvede det i aften, og den er god nok! Skær sværen af, og fjern så
meget fedt som muligt. Læg sværen på et stykke køkkenrulle og fyr så
mikroen af i et par minutter.

Kom til at spise al sværen inden aftensmaden :(

søren brix (18-12-2007)
Kommentar
Fra : søren brix


Dato : 18-12-07 10:04

"Rainman" <rainman@rainman.dk> skrev i meddelelsen
news:4766efcb$0$7606$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Lone wrote:
>> søren brix skrev:
>>> "Lone" <invald@email.dl> skrev i meddelelsen
>>> news:47663b4a$0$90271$14726298@news.sunsite.dk...
>>>> Peter Noes skrev:
>>>>> Hej
>>>>>
>>>>> Har købt et ekstra lag svær, så vi ikke kommer op at slås om dem.
>>>>> Hvordan får man sådan et ekstra lag sprødt?
>>>>>
>>>>> Stegetid, tips og tricks modtages med glæde
>>>>>
>>>>> VH
>>>>> Peter
>>>> Steg den med i ovnen, og giv den en tur i mikroen, så bobler den op og
>>>> bliver helt vildt sprød og lækker
>>>
>>> hej
>>>
>>> bobler op og bliver sprød i en mikroovn ???? kan det nu osse passe ??
>>>
>>> vh
>>>
>>> Søren
>>
>> Hej - tror du det er for sjov jeg skrev det - prøv det!
>> Man skuller heller ikke tro at bacon kan blive sprødt i mikroovnen, men
>> det kan det.
>> Der findes en videnskabelig forklaring som jeg ikke kan gengive her -
>> vistnok gående på det vand der er gemt i fedtet overophedes og så.....
>> Jeg har faktisk gjort det i mange år til jul - det er ikke en and (thøhø)
>> Lone
> Jeg prøvede det i aften, og den er god nok! Skær sværen af, og fjern så
> meget fedt som muligt. Læg sværen på et stykke køkkenrulle og fyr så
> mikroen af i et par minutter.
>
> Kom til at spise al sværen inden aftensmaden :(


hej

okay jeg bøjer mig i sneen.... og vil straks prøve det ved næste ribben
el.kamsteg

glædelig jul

Søren brix


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste