/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
ymer, ylette, a38, kefir og yogurt ...?
Fra : rasmus carlsen


Dato : 13-12-07 13:10

Hejsa,

På hylden i supermakedet findes alle nævnte produkter. Hvad er egentlig
forskellen på

Ymer
Ylette
A38
Kefir
Yogurt

ras



 
 
søren brix (13-12-2007)
Kommentar
Fra : søren brix


Dato : 13-12-07 14:20

"rasmus carlsen" <nospam@nospam.dk> skrev i meddelelsen
news:47612124$0$90270$14726298@news.sunsite.dk...
> Hejsa,
>
> På hylden i supermakedet findes alle nævnte produkter. Hvad er egentlig
> forskellen på
>
> Ymer
> Ylette
> A38
> Kefir
> Yogurt
>
> ras
>

Hej

Forskellen på ymer og ylette er at den ene er lavet på sødmælk den anden på
letmælk

A38 = kulturen mælken er syrnet med..

Kefir = kulturen mælken er syrnet med.. se nermere her
http://www.arla.dk/appl/HJ/HJ401/HJ401D03.nsf/O/blank-18.html

Yougurt se her :
http://www.arla.dk/C1256FA800483D00/O/bakteriekulturer-i-a38-og.html

vh
Søren


Linde (13-12-2007)
Kommentar
Fra : Linde


Dato : 13-12-07 17:24


"søren brix" <jennyogsoren@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:47613179$0$90267$14726298@news.sunsite.dk...
>
> Forskellen på ymer og ylette er at den ene er lavet på sødmælk den anden
> på letmælk

Ikke helt. Fedtindholdet er bragt til de 3,5 og 1,5%, som i sød- og letmælk,
men de to produkter er begge blevet koncentreret i proteinindhold, til
5,6-5,8 i forhold til omkring 3,5 i almindelig mælk.

Mvh
Linde



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste