Kære gruppe!
For et par dage siden bragte jeg en opskrift på vagtel her i gruppen.
Opsrkiften inkluderede en flødemos (kartoffelmos rørt med flødeskum og
andre lækkerier). Mosen blev kritiseret for at være lidt for lind
(eller præcisere udtrykt: decideret tynd).
Jeg svarede og rablede lidt derudaf om aligot -- som jeg fik ustyrligt
lyst til aftenen efter. Tilbehøret udgjordes af en sprød fennikelsalat
- for at skabe lidt konstrast til det fede og bløde - baconbønner,
ovnbagte cherrytomater (for at gi' lidt syrlig kontrast) og lidt kød
-- culotte af ungkvæg.
Opskrift og billeder her:
http://www.bergholt.net/culotte_af_ungkvaeg_med_aligot_baconboenner_cherrytomater_og_fennikelsalat.html
--
Med venlig hilsen
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Kuller med grøn sovs og pastinaktern på vej).
Nye smagenoter her: (
http://www.bergholt.net/wines_tasted.html)