On Nov 29, 6:07 pm, "Peter Ingsø Laursen"
<psil*fjern_det...@tele2adsl.dk> wrote:
> "BHR" <bentebe...@stofanet.dk> skrev i en meddelelsenews:474dd605$0$12258$ba624c82@nntp06.dk.telia.net...
>
> > en der lige vil oversætte ?
>
> Meget kort:
> "There are a lot of variables for such a simple food. But these 3 FAR
> outweigh the others:
>
> 1.. High Heat
>
> 2.. Kneading Technique
>
> 3.. The kind of yeast culture or "starter" used along with proper
> fermentation technique
>
> All other factors pale in comparison to these 3. I know that people fuss
> over the brand of flour, the kind of sauce, etc. I discuss all of these
> things, but if you don't have the 3 fundamentals above handled, you will be
> limited."
>
> Der er masser af variabler for selv så simpel mad. Men disse tre er MEGET
> vigtigere end alle andre:
>
> 1. Høj varme (420 grader celsius har han snydt sin ovn til at yde
Så er vores nye pyrolyseovn super
> 2. Ælteteknik (bland ingredienserne og lad melet trække væske i 20 min inden
> endelig sammenrøring)
Det må prøves - en dag hvor der er alternativ føde som sikkerhed
--
Christian......
http://www.yee-haw.dk
KØBES: Pallegafler til montering på trepunktsophæng og
en fræser til at sætte bagefter traktoren.
The PowerBook prank:
http://www.zug.com/pranks/powerbook/index.html