/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på shawarma-chilisauce
Fra : Martin Larsen


Dato : 14-11-07 21:10

Hej gruppe

Er der nogen som har en opskrift på den slags chilisauce som er fast
tilbehør på shawarma-stederne?

Hilsen
Martin

 
 
Thomas Jeppesen (14-11-2007)
Kommentar
Fra : Thomas Jeppesen


Dato : 14-11-07 23:10


"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:473b5631$0$7609$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej gruppe
>
> Er der nogen som har en opskrift på den slags chilisauce som er fast
> tilbehør på shawarma-stederne?
>

Formodentligt sambal oelek

http://www.opskrifter.dk/Opskrift_147.Ingrediens_834.191.0.html?g_load_recipie=1&g_alpha=R&page=1

rørt op med olie.



Martin Larsen (15-11-2007)
Kommentar
Fra : Martin Larsen


Dato : 15-11-07 08:34

Thomas Jeppesen wrote:

> Formodentligt sambal oelek
> rørt op med olie.


Vil da ikke udelukke det, men smagsmæssigt synes jeg ikke det ligner???

Hilsen
Martin

Gunnar007 (15-11-2007)
Kommentar
Fra : Gunnar007


Dato : 15-11-07 23:31

"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i meddelelsen
news:473bf67f$0$21925$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Thomas Jeppesen wrote:
>
>> Formodentligt sambal oelek
>> rørt op med olie.
>
>
> Vil da ikke udelukke det, men smagsmæssigt synes jeg ikke det ligner???
>
> Hilsen
> Martin

Vores lokale kebab-pusher blander sambal oelek, blendet soltørret tomat og
olie.
Det smager ganske fint. Og jeg tror det er det du eftersøger.

Hilsen G


Martin Larsen (16-11-2007)
Kommentar
Fra : Martin Larsen


Dato : 16-11-07 10:04

Gunnar007 wrote:
>
> Vores lokale kebab-pusher blander sambal oelek, blendet soltørret tomat og
> olie.
> Det smager ganske fint. Og jeg tror det er det du eftersøger.

Tak, det vil jeg prøve. Det med den soltørrede tomat er måske tricket

Martin

J-man (16-11-2007)
Kommentar
Fra : J-man


Dato : 16-11-07 13:10

Thomas Jeppesen skrev:
> Formodentligt sambal oelek

det er sikkert bare mig som ikke har set det før,men hvor får man fat i
det henne?

Mvh. J-man

Martin Larsen (16-11-2007)
Kommentar
Fra : Martin Larsen


Dato : 16-11-07 14:59

J-man wrote:

> det er sikkert bare mig som ikke har set det før,men hvor får man fat i
> det henne?

I et valassorteret supermarked!

Martin

Steen Jakobsen (16-11-2007)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 16-11-07 15:14


"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:473da23b$0$7606$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> J-man wrote:
>
>> det er sikkert bare mig som ikke har set det før,men hvor får man fat i
>> det henne?
>
> I et valassorteret supermarked!
>
> Martin

Hvis man skal have noget med noget go i skal man nok i en asiatisk butik,
eller som jeg lave det selv.

Steen.



Martin Larsen (16-11-2007)
Kommentar
Fra : Martin Larsen


Dato : 16-11-07 15:27

Steen Jakobsen wrote:

> Hvis man skal have noget med noget go i skal man nok i en asiatisk butik,
> eller som jeg lave det selv.

Lyder spændende, vil du dele din opskrift med os?

Tak!

Martin

Steen Jakobsen (16-11-2007)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 16-11-07 16:36


"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:473da8be$0$21933$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Steen Jakobsen wrote:
>
>> Hvis man skal have noget med noget go i skal man nok i en asiatisk butik,
>> eller som jeg lave det selv.
>
> Lyder spændende, vil du dele din opskrift med os?
>

Det er noget af det nemmeste.
Sidste gang blendede jeg 3 kg stærk chilli med ca 1 dl olie og 8-10 små
tomater.
Derefter blev de kogt en times tid og tilsat Atamon efter anvisningen på
flasken. Så på glas som er skyllet i Atamon blaning og låget på mens det er
varmt så der ved afkølingen opstår et vaccum. På den måde kan det holde sig
i årevis, jeg har lige brugt noget fra 94 der er ligesom nylavet.

Steen.



Martin Larsen (16-11-2007)
Kommentar
Fra : Martin Larsen


Dato : 16-11-07 17:23

Steen Jakobsen wrote:

> Sidste gang blendede jeg 3 kg stærk chilli med ca 1 dl olie og 8-10 små
> tomater.

Hvor meget rensede du chillierne inden du blendede dem? Fjernede du
kerner eller var det bare i med hele molevitten?

Martin

Steen Jakobsen (16-11-2007)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 16-11-07 18:08


"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:473dc3d2$0$7612$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Steen Jakobsen wrote:
>
>> Sidste gang blendede jeg 3 kg stærk chilli med ca 1 dl olie og 8-10 små
>> tomater.
>
> Hvor meget rensede du chillierne inden du blendede dem? Fjernede du kerner
> eller var det bare i med hele molevitten?

Næe, jeg vaskede dem og fjernede kun stilkene .

Steen.



Peter Lauridsen (17-11-2007)
Kommentar
Fra : Peter Lauridsen


Dato : 17-11-07 08:10

Er denne tråd ikke én der gentager sig ret ofte?

"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:473b5631$0$7609$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej gruppe
>
> Er der nogen som har en opskrift på den slags chilisauce som er fast
> tilbehør på shawarma-stederne?
>
> Hilsen
> Martin



Martin Larsen (17-11-2007)
Kommentar
Fra : Martin Larsen


Dato : 17-11-07 13:38

Peter Lauridsen wrote:

> Er denne tråd ikke én der gentager sig ret ofte?

Tja, jeg fandt spørgsmålet er par gange med Google, men ikke noget klart
svar

Martin

Jesper Haaber Gyllin~ (19-11-2007)
Kommentar
Fra : Jesper Haaber Gyllin~


Dato : 19-11-07 16:59

Martin Larsen <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> wrote:

> Peter Lauridsen wrote:
>
> > Er denne tråd ikke én der gentager sig ret ofte?
>
> Tja, jeg fandt spørgsmålet er par gange med Google, men ikke noget klart
> svar

Jeg har fx. stadig ikke fundet ud af hvilken olie, der er mest velegnet?

Nogle mennesker tror jo at olivenolie kan bruges til al madlavning.

--
med venlig hilsen Jesper Haaber Gylling
http://www.gylling.net/
AIM/iChat: macnerd1965 & MSN: jesper@gylling.net
Skype: jesperhaabergylling

Martin Larsen (20-11-2007)
Kommentar
Fra : Martin Larsen


Dato : 20-11-07 10:14

Jesper Haaber Gylling wrote:

> Jeg har fx. stadig ikke fundet ud af hvilken olie, der er mest velegnet?

Jeg har en ide om at nogle af dem bruger sesamolie ... synes jeg kan
smage det.

Martin

Kim Schulz (20-11-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 20-11-07 22:08

On Tue, 20 Nov 2007 10:14:11 +0100
Martin Larsen <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> wrote:

> Jesper Haaber Gylling wrote:
>
> > Jeg har fx. stadig ikke fundet ud af hvilken olie, der er mest
> > velegnet?
>
> Jeg har en ide om at nogle af dem bruger sesamolie ... synes jeg kan
> smage det.

Det kan ikke være meget. Sesamolie er meget kraftigt i smagen så man er
slet ikke i tvivl om det hvis det er i.


--
Kim Schulz | Blog: http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work: http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun : http://www.chilifan.dk/


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste