|
| Opskrift på shawarma-chilisauce Fra : Martin Larsen |
Dato : 14-11-07 21:10 |
|
Hej gruppe
Er der nogen som har en opskrift på den slags chilisauce som er fast
tilbehør på shawarma-stederne?
Hilsen
Martin
| |
Thomas Jeppesen (14-11-2007)
| Kommentar Fra : Thomas Jeppesen |
Dato : 14-11-07 23:10 |
| | |
Martin Larsen (15-11-2007)
| Kommentar Fra : Martin Larsen |
Dato : 15-11-07 08:34 |
|
Thomas Jeppesen wrote:
> Formodentligt sambal oelek
> rørt op med olie.
Vil da ikke udelukke det, men smagsmæssigt synes jeg ikke det ligner???
Hilsen
Martin
| |
Gunnar007 (15-11-2007)
| Kommentar Fra : Gunnar007 |
Dato : 15-11-07 23:31 |
|
"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i meddelelsen
news:473bf67f$0$21925$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Thomas Jeppesen wrote:
>
>> Formodentligt sambal oelek
>> rørt op med olie.
>
>
> Vil da ikke udelukke det, men smagsmæssigt synes jeg ikke det ligner???
>
> Hilsen
> Martin
Vores lokale kebab-pusher blander sambal oelek, blendet soltørret tomat og
olie.
Det smager ganske fint. Og jeg tror det er det du eftersøger.
Hilsen G
| |
Martin Larsen (16-11-2007)
| Kommentar Fra : Martin Larsen |
Dato : 16-11-07 10:04 |
|
Gunnar007 wrote:
>
> Vores lokale kebab-pusher blander sambal oelek, blendet soltørret tomat og
> olie.
> Det smager ganske fint. Og jeg tror det er det du eftersøger.
Tak, det vil jeg prøve. Det med den soltørrede tomat er måske tricket
Martin
| |
J-man (16-11-2007)
| Kommentar Fra : J-man |
Dato : 16-11-07 13:10 |
|
Thomas Jeppesen skrev:
> Formodentligt sambal oelek
det er sikkert bare mig som ikke har set det før,men hvor får man fat i
det henne?
Mvh. J-man
| |
Martin Larsen (16-11-2007)
| Kommentar Fra : Martin Larsen |
Dato : 16-11-07 14:59 |
|
J-man wrote:
> det er sikkert bare mig som ikke har set det før,men hvor får man fat i
> det henne?
I et valassorteret supermarked!
Martin
| |
Steen Jakobsen (16-11-2007)
| Kommentar Fra : Steen Jakobsen |
Dato : 16-11-07 15:14 |
|
"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:473da23b$0$7606$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> J-man wrote:
>
>> det er sikkert bare mig som ikke har set det før,men hvor får man fat i
>> det henne?
>
> I et valassorteret supermarked!
>
> Martin
Hvis man skal have noget med noget go i skal man nok i en asiatisk butik,
eller som jeg lave det selv.
Steen.
| |
Martin Larsen (16-11-2007)
| Kommentar Fra : Martin Larsen |
Dato : 16-11-07 15:27 |
|
Steen Jakobsen wrote:
> Hvis man skal have noget med noget go i skal man nok i en asiatisk butik,
> eller som jeg lave det selv.
Lyder spændende, vil du dele din opskrift med os?
Tak!
Martin
| |
Steen Jakobsen (16-11-2007)
| Kommentar Fra : Steen Jakobsen |
Dato : 16-11-07 16:36 |
|
"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:473da8be$0$21933$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Steen Jakobsen wrote:
>
>> Hvis man skal have noget med noget go i skal man nok i en asiatisk butik,
>> eller som jeg lave det selv.
>
> Lyder spændende, vil du dele din opskrift med os?
>
Det er noget af det nemmeste.
Sidste gang blendede jeg 3 kg stærk chilli med ca 1 dl olie og 8-10 små
tomater.
Derefter blev de kogt en times tid og tilsat Atamon efter anvisningen på
flasken. Så på glas som er skyllet i Atamon blaning og låget på mens det er
varmt så der ved afkølingen opstår et vaccum. På den måde kan det holde sig
i årevis, jeg har lige brugt noget fra 94 der er ligesom nylavet.
Steen.
| |
Martin Larsen (16-11-2007)
| Kommentar Fra : Martin Larsen |
Dato : 16-11-07 17:23 |
|
Steen Jakobsen wrote:
> Sidste gang blendede jeg 3 kg stærk chilli med ca 1 dl olie og 8-10 små
> tomater.
Hvor meget rensede du chillierne inden du blendede dem? Fjernede du
kerner eller var det bare i med hele molevitten?
Martin
| |
Steen Jakobsen (16-11-2007)
| Kommentar Fra : Steen Jakobsen |
Dato : 16-11-07 18:08 |
|
"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:473dc3d2$0$7612$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Steen Jakobsen wrote:
>
>> Sidste gang blendede jeg 3 kg stærk chilli med ca 1 dl olie og 8-10 små
>> tomater.
>
> Hvor meget rensede du chillierne inden du blendede dem? Fjernede du kerner
> eller var det bare i med hele molevitten?
Næe, jeg vaskede dem og fjernede kun stilkene .
Steen.
| |
Peter Lauridsen (17-11-2007)
| Kommentar Fra : Peter Lauridsen |
Dato : 17-11-07 08:10 |
|
Er denne tråd ikke én der gentager sig ret ofte?
"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:473b5631$0$7609$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej gruppe
>
> Er der nogen som har en opskrift på den slags chilisauce som er fast
> tilbehør på shawarma-stederne?
>
> Hilsen
> Martin
| |
Martin Larsen (17-11-2007)
| Kommentar Fra : Martin Larsen |
Dato : 17-11-07 13:38 |
|
Peter Lauridsen wrote:
> Er denne tråd ikke én der gentager sig ret ofte?
Tja, jeg fandt spørgsmålet er par gange med Google, men ikke noget klart
svar
Martin
| |
Jesper Haaber Gyllin~ (19-11-2007)
| Kommentar Fra : Jesper Haaber Gyllin~ |
Dato : 19-11-07 16:59 |
|
Martin Larsen <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> wrote:
> Peter Lauridsen wrote:
>
> > Er denne tråd ikke én der gentager sig ret ofte?
>
> Tja, jeg fandt spørgsmålet er par gange med Google, men ikke noget klart
> svar
Jeg har fx. stadig ikke fundet ud af hvilken olie, der er mest velegnet?
Nogle mennesker tror jo at olivenolie kan bruges til al madlavning.
--
med venlig hilsen Jesper Haaber Gylling
http://www.gylling.net/
AIM/iChat: macnerd1965 & MSN: jesper@gylling.net
Skype: jesperhaabergylling
| |
Martin Larsen (20-11-2007)
| Kommentar Fra : Martin Larsen |
Dato : 20-11-07 10:14 |
|
Jesper Haaber Gylling wrote:
> Jeg har fx. stadig ikke fundet ud af hvilken olie, der er mest velegnet?
Jeg har en ide om at nogle af dem bruger sesamolie ... synes jeg kan
smage det.
Martin
| |
Kim Schulz (20-11-2007)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 20-11-07 22:08 |
|
On Tue, 20 Nov 2007 10:14:11 +0100
Martin Larsen <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> wrote:
> Jesper Haaber Gylling wrote:
>
> > Jeg har fx. stadig ikke fundet ud af hvilken olie, der er mest
> > velegnet?
>
> Jeg har en ide om at nogle af dem bruger sesamolie ... synes jeg kan
> smage det.
Det kan ikke være meget. Sesamolie er meget kraftigt i smagen så man er
slet ikke i tvivl om det hvis det er i.
--
Kim Schulz | Blog: http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work: http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun : http://www.chilifan.dk/
| |
|
|