|
| Opbevaring af svampe Fra : Pernille Højgaard |
Dato : 02-11-07 13:45 |
|
Hejsa til alle
Jeg får gæster på søndag, og købte ind i dag, da jeg ikke har mulighed for
indkøb i weekenden.
Menu'en kommer til at stå på hakkebøf med blandede svampe i flødesovs.
Jeg har i Kvickly købt en bakke med champignon, shii-take og østershatte.
Svampene ligger i en plasticbakke omviklet med folie.
Hvordan opbevarer jeg nu bedst svampene til på søndag? I køleskab? Eller
mørkt i skabet? Skal de pakkes ud eller har de det bedst i nuværende
emballage?
På forhånd tak
Pernille
| |
Emil (02-11-2007)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 02-11-07 14:34 |
|
"Pernille Højgaard" wrote:
>Jeg har i Kvickly købt en bakke med champignon, shii-take og østershatte.
>Svampene ligger i en plasticbakke omviklet med folie.
>Hvordan opbevarer jeg nu bedst svampene til på søndag? I køleskab? Eller
>mørkt i skabet? Skal de pakkes ud eller har de det bedst i nuværende
>emballage?
Fjern folien, og pak bakken ind i madpapir og stil den i køleskabet.
Kilde og andre gode tips:
< http://www.arla.dk/C1256F0A0041AB8A/O/6FF259044E84549EC1256F66002C4A55>
m.v.h. Emil
| |
Pernille Højgaard (02-11-2007)
| Kommentar Fra : Pernille Højgaard |
Dato : 02-11-07 15:56 |
| | |
Emil (02-11-2007)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 02-11-07 16:46 |
|
"Pernille Højgaard" wrote:
>Tusind tak
Velbekomme.
Jeg glemte at nævne, at hvis bakkens bund er helt flad, skal der et
let kryllet stykke papir under, så der kommer lidt luft under
svampende.
Gó fornøjelse.
m.v.h. Emil
| |
uh (04-11-2007)
| Kommentar Fra : uh |
Dato : 04-11-07 00:52 |
|
"Pernille Højgaard" <ph@praxis.invalid> skrev
>
> Menu'en kommer til at stå på hakkebøf med blandede svampe i flødesovs.
> Jeg har i Kvickly købt en bakke med champignon, shii-take og østershatte.
Hej Pernille. Champignons opbevares bedst, hvis du skærer roden af, så den
ikke vokser sig lang og åben. Og så i køleskab ja.
Mvh uh
| |
|
|