|
| Karen Wulff brunkager kontra hjemmelavede Fra : René Hansen |
Dato : 30-10-07 15:58 |
|
Hej alle
Min kæreste er tosset med Karen Wulff brunkager og påstår der ikke kan
hjemmebages nogen der er bedre. Jeg har forsøgt i flere år men uden held.
Ligger i inde med opskriften der kan ændre hendes smag eller måske rettere
mangel af samme .-)....
God for jul
Mvh René
| |
Gamle (30-10-2007)
| Kommentar Fra : Gamle |
Dato : 30-10-07 16:06 |
|
René Hansen wrote:
> Hej alle
> Min kæreste er tosset med Karen Wulff brunkager og påstår der ikke kan
> hjemmebages nogen der er bedre. Jeg har forsøgt i flere år men uden
> held. Ligger i inde med opskriften der kan ændre hendes smag eller
> måske rettere mangel af samme .-)....
Dem har jeg aldrig smagt.
Men Karen Wolf småkager smager da rigtig godt.
Mvh.
Torben
| |
Ralph (30-10-2007)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 30-10-07 16:27 |
|
"René Hansen" <totorules@hotbot.com> skrev i en meddelelse
news:4727466c$0$2103$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Ligger i inde med opskriften der kan ændre hendes smag eller måske rettere
> mangel af samme .-)....
Hvad er problemet - køb fabrikskagerne til kæresten så har du alle dine egne
hjemmebagte for dig selv.
--
Ralph
| |
edelvang@gmail.com (30-10-2007)
| Kommentar Fra : edelvang@gmail.com |
Dato : 30-10-07 17:34 |
|
On 30 Okt., 15:57, "René Hansen" <totoru...@hotbot.com> wrote:
> Min kæreste er tosset med Karen Wulff brunkager og påstår der ikke kan
> hjemmebages nogen der er bedre. Jeg har forsøgt i flere år men uden held.
> Ligger i inde med opskriften der kan ændre hendes smag eller måske rettere
> mangel af samme .-)....
Nej, og du er selv inde på årsagen. Nogle mennesker kan bare bedst
lide "den falske vare". Jeg kender også flere, der afskyr min
béarnaise, fordi den ikke smager som pulverudgaven.
Mmm, glæder mig allerede til at komme i gang med de brune kager.
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
| |
Max (30-10-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 30-10-07 17:45 |
|
Hej Kevin
> Mmm, glæder mig allerede til at komme i gang med de brune kager.
Når jeg tænker på oldemors brune kager, skulle du så ikke
have været igang for længe siden ?
--
Mvh Max
| |
Erling Hansen (01-11-2007)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 01-11-07 23:07 |
|
René Hansen <totorules@hotbot.com> wrote:
> Hej alle
> Min kæreste er tosset med Karen Wulff brunkager og påstår der ikke kan
> hjemmebages nogen der er bedre. Jeg har forsøgt i flere år men uden held.
> Ligger i inde med opskriften der kan ændre hendes smag eller måske rettere
> mangel af samme .-)....
>
> God for jul
>
> Mvh René
Hej René. Sådan er der så mange produkter, hvor vi er tilvænnet på
industriprodukterne, og derfor synes at de hjemmelavede smager
'forkert'.
Karen Wulffs brunkager er nummer et eller to på dansktoppen.
Irmas pebernødder er nummer 1
oldemors hjemmebagte er sådan ca. nr. 8
Hvis vi går til Baked Beans sejrer industrien igen. Der er et par
fabrikater som topper. Heinz er et af dem.
Jeg har ikke rigtig nogen løsning - men prøv selv at finde frem til
nogle brunkager du kan lide både at spise og bage. Hvis kæresten så ikke
kan li' dem, så giv hende en 20'er til Karen Wulff.
mvh
Erling
| |
-= JF =- (01-11-2007)
| Kommentar Fra : -= JF =- |
Dato : 01-11-07 23:13 |
|
René Hansen skrev:
> Hej alle
> Min kæreste er tosset med Karen Wulff brunkager
Jamen, de er da også lækre!
--
Mvh. John
The only reason I would take up exercising is
so that I could hear heavy breathing again.
| |
Padre (02-11-2007)
| Kommentar Fra : Padre |
Dato : 02-11-07 10:24 |
|
Personligt synes jeg købte brune kager er kedelige i forhold til de
her, men husk at skiverne skal være *tynde* - en mm. eller så. Har man
en pålægsmaskine, er den god til at skære dem med.
Brune kager
½ kilo smør
½ kilo sukker
250 gram sirup
1 kilo mel
7 gram stødt nellike
25 gram stødt kanel
125 gram smuttede groft snittede mandler
15 gram potaske opløst i koldt vand
skallen af to store appelsiner kogt op i lidt sukkerlage
Smør, sukker og sirup smeltes sammen i en gryde; krydderier og mandler
tilsættes. Når det er blevet lunkent røres melet i. Dejen rulles i
pølser og skæres i tynde skiver, der bages ved 180 grader i ca. 10
minutter.
--
padre
| |
|
|