"BEL" <brian@elbaek-dk.dk> skrev i en meddelelse
news:4790f009$0$89174$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Hvorfor ikke bare købe en kødhakker med tilhørende pølsehorn, og så ned
> til slagteren og hente naturtarm
>
> "Werner" <werner@> skrev i en meddelelse
> news:4702a194$0$97852$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>> Kender I en slagter, som vil lave spegepølser af kød fra råvildt? (gerne
>> i det midtjyske).
>> Jeg mener at have hørt om muligheden.
>> vh
>> Werner
>>
Er ret sikker på (men ikke 100%) på, at Voreladegaard slagteri kan lave
noget. Han har i hverttilfælde tilbudt mig at lave fåre-spegepølser (hvor
han så godt nok står for slagtningen).
Men måske det er et problem når han ikke selv har stået for slagtningen, og
måske det er lidt for meget i det østjydske til at du vil gøre forsøget, men
ellers kan de findes på nedenstående liste over slagterier, hvor der måske
er nogle der er tættere på hvor du bor.
http://www.dyrenes-beskyttelse.dk/db/material.nsf/docs/d5ea58defe1ce563c1257018004fb673/$file/Hestesla.pdf
Nr 2 ting du kan prøve, er at stå tidlig op på lørdag, og tage på torvet i
den nærmeste større by. Der er altid en eller anden der står og sælger
hjemmelavede spegepøller. Måske du kan logget en af dem til noget.
--
Med venlig hilsen
Bjarne K.