Du skulle prøve at lægge stenen på weberen.
tjek linket -
http://www.weberguru.dk/forum/viewtopic.php?p=17875
"Svenno" <dinodk@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:46e5a94e$0$90270$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej alle
>
> Jeg er begyndt at interessere mig for at lave pizza
> hjemme i køkkenet og har derfor investeret i en god
> pizzasten og en god pizzaspade.
>
> Jeg er dog lidt i tvivl mht ovntemperatur - mine
> pizza'er er sådan set fine nok men jeg synes at
> bunden måske ikke er helt som en pizza fra den
> lokale pizzabager - bunden smager ret godt, og
> kanten er dejlig sprød men hvis jeg kigger
> under pizza'en er bunden helt hvid hvor dem fra
> den lokale pizzabager er mere "brændt på" og sort,
> hvilket jeg egentlig godt kan lide.
>
> Jeg bruger italiensk mel (tippo 00) og bruger
> en kombi ovn der desværre kun man nå op på
> 225 grader med varmluft. Er det nok ?
>
> Jeg bager pizza'erne i ca 10 minutter.
>
> Hvilke erfarringer har i mht den mest optimale
> ovntemperatur og er 225 grader overhovedet nok ?
>
> Eller er det måske min melblanding der gør at
> bunden er helt "hvid" - skal den måske være grovere
> før den får det her "halvbrændte udtryk"
>
> Mvh