On Fri, 07 Sep 2007 19:47:04 -0000, Niels <nboegh@gmail.com> wrote:
>> Jeg har en udbenet rådyrkølle liggende i fryseren (eller rettere - 2
>> halve). Jeg havde tænkt at den ene halvdel skulle blive til noget godt
>> på lørdag.
>>
>> Er der nogen gode forslag til hvordan den kunne tilberedes? En hel
>> kølle med ben er jo "bare" at stege i ovnen, men kan man også det når
>> de er udbenet?
>
>Rådyr er efter min mening kedeligt.
Jeg synets det smager rigtig, rigtig godt.
>Hvad med at få den røget og serveret med røræg og purløg?
>Drik der til en øl fra Bröckhouse eller Herslev og en skarp Brøndums
>Kummenaquavit.
Tak for forslaget. Vi endte dog med den her:
http://www.arla.dk/opskrifter/dyrekoelle-og-grillet-hjertesalat.html
Det blev super lækkert, mørt og godt.
hilsen Lars