/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Madlavning i Microbølgeovn ???
Fra :
Hans Mikkelsen
Dato :
11-08-07 13:05
Mojn !!
Er der nogen af jer, der kan lave mad i en Micro, uden at kødet bliver
hårdt (f. eks. oksekød i strimler til "gryderet")
700 W og 5 trin, følger opskrifterne i "Kogebog for Mikrobølgeovn" fra
Komma
Med venlig hilsen
Hans
Kent Oldhøj (
13-08-2007
)
Kommentar
Fra :
Kent Oldhøj
Dato :
13-08-07 17:57
Hans Mikkelsen <bkfoto3@TG7PAmail.dk> (slet TG7PA) wrote in
news:11868342320.985305802170505@dtext.news.tele.dk:
> Er der nogen af jer, der kan lave mad i en Micro, uden at kødet bliver
> hårdt
Som alle andre hjælpemidler i et køkken, så er en mikrobølgeovn mere
velegnet til nogen ting end andre.
Man kan sagtens lave kartoffelmos med en blender. Men den bliver sej og
altfor ustruktureret.
En mikrobølgeovn er ikke velegnet til tilberedning af hele kødstykker.
Mikrobølger er fantastiske til genopvarmning af rester, kogning af små
portioner grøntsager og lynpopning af popcorn. Stortset alt andet findes
der mere velegnede metoder til.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.