/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Servere FØR en pålægskagemand
Fra : Tina


Dato : 09-08-07 10:43

Hvad kan der serveres til et stykke rugbrød (det skal ikke være sild eller
leverpostej) før der sættes en pålægskagemand på bordet ? Arrangementet
foregår om formiddagen - og er for en flok damer . Mvh Tina.



 
 
Peter Westh (09-08-2007)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 09-08-07 11:09

"Tina" <Tina-news@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:bkBui.27$Eb2.1@news.get2net.dk...
> Hvad kan der serveres til et stykke rugbrød (det skal ikke være sild eller
> leverpostej) før der sættes en pålægskagemand på bordet ? Arrangementet
> foregår om formiddagen - og er for en flok damer . Mvh Tina.

Ville det rigtigste ikke være en af de fiskeretter, der traditionelt hører
til et frokostbord, men som ikke er sild? Rejer? Fiskefilet? Æg med
stenbiderrogn? Nye kartofler med benfri sild (min mor plejer at vikle en
sild om de kogte, kolde katoffler, stikke en tandstikker i og pynte med
dild. Meget lækkert). Varmrøget laks? Janssons fristelse?

/P



-= JF =- (09-08-2007)
Kommentar
Fra : -= JF =-


Dato : 09-08-07 12:09

Tina skrev:
> en pålægskagemand på bordet ?

Sådan en har jeg aldrig hørt om før
Jeg går ud fra (DOH!) at det er en kagemand med forskelligt pålæg som
tøj, sko, ansigt m.v. - og det lyder som en rigtig god idé - Men hvordan
er selve "kagen" (som vel er rugbrød?) lavet?


--
Mvh. John

Jeppe Vestergaard (09-08-2007)
Kommentar
Fra : Jeppe Vestergaard


Dato : 09-08-07 19:21

> Sådan en har jeg aldrig hørt om før

Det havde jeg heller ikke . En søgning på Google ser ud til, at der
bliver brugt en bund af franskbrød.

--
Jeppe Vestergaard, Roskilde
Email: Jeppe at dailyrush denmark



-= JF =- (09-08-2007)
Kommentar
Fra : -= JF =-


Dato : 09-08-07 23:16

Jeppe Vestergaard skrev:
>> Sådan en har jeg aldrig hørt om før
>
> Det havde jeg heller ikke . En søgning på Google ser ud til, at der
> bliver brugt en bund af franskbrød.
>
Den skal da prøves
Bli'r sjovt at finde på ting at klæde ham på med.

--
Mvh. John

Tina (09-08-2007)
Kommentar
Fra : Tina


Dato : 09-08-07 22:51


"-= JF =-" <null@null.null> skrev i en meddelelse
news:3f82c$46baf5d4$3e3d8c6c$16315@news.arrownet.dk...
> Tina skrev:
>> en pålægskagemand på bordet ?
>
> Sådan en har jeg aldrig hørt om før
> Jeg går ud fra (DOH!) at det er en kagemand med forskelligt pålæg som tøj,
> sko, ansigt m.v. - og det lyder som en rigtig god idé - Men hvordan er
> selve "kagen" (som vel er rugbrød?) lavet?
>
>
> --
> Mvh. John

Hej John - "bunden" er lavet af franskbrød - og det er en rigtig lækker
frokost-ting. Mvh Tina



-= JF =- (09-08-2007)
Kommentar
Fra : -= JF =-


Dato : 09-08-07 23:15

Tina skrev:

> Hej John - "bunden" er lavet af franskbrød - og det er en rigtig lækker
> frokost-ting. Mvh Tina
>
Så'n en ka'l bliver jeg simpelthen nødt til at lave en dag



--
Mvh. John

Trine Kornum Christi~ (16-08-2007)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 16-08-07 19:11

"Tina" <Tina-news@ofir.dk> writes:

> Hvad kan der serveres til et stykke rugbrød (det skal ikke være sild eller
> leverpostej) før der sættes en pålægskagemand på bordet ? Arrangementet
> foregår om formiddagen - og er for en flok damer . Mvh Tina.

Tunmousse. Jeg elsker tunmousse. :) Og pålægskagemand... Vi har
sommetider bestilt den færdiglavet i SuperBest i Aabybro. De er gode.

Mvh Trine

--
Overnatning for op til fire personer i egen lejlighed. Hunde er velkomne.
Butik med kurve, frostsikre stentøjsfigurer, brugskunst og meget mere.

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Jesper Mehlsen (17-08-2007)
Kommentar
Fra : Jesper Mehlsen


Dato : 17-08-07 16:28

Trine Kornum Christiansen skrev:
> "Tina" <Tina-news@ofir.dk> writes:
>
>> Hvad kan der serveres til et stykke rugbrød (det skal ikke være sild eller
>> leverpostej) før der sættes en pålægskagemand på bordet ? Arrangementet
>> foregår om formiddagen - og er for en flok damer . Mvh Tina.
>
> Tunmousse. Jeg elsker tunmousse. :) Og pålægskagemand... Vi har
> sommetider bestilt den færdiglavet i SuperBest i Aabybro. De er gode.
>
> Mvh Trine
>
Hmm .. ..

Hvis der kun er tunmousse, så ville jeg være enormt ked af at være gæst.
Sågodt som i alle selskaber er der folk der er vilde med det, men der
sidder også altid et par stykker for hvem tunmouse er puha.

Vælger man noget fisket skal man også prøve at sætte noget fiskefrit
tilbehør til, synes jeg.

ps: jeg går generelt ind for at folk må spise hvad der sættes på bordet,
men netop lige tunmouse er så dominerende en ret at jeg forsøger at
undgå den som alenespise.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste