"Peter Westh" <pwesth@hum.ku.dk> wrote in message
news:1186512039.635569.263880@b79g2000hse.googlegroups.com...
On 7 Aug., 20:25, "Aragorn Elessar" <Vasco1...@passagen.se> wrote:
> Hej allesammen.
>
> Jeg fik det tip selv at prøve at lave mig en portion gomasio - ristede,
> knuste sesamfrø med salt - da det skulle smage bedst.
> Jeg har 250 gr. sesamfrø, 250 gr. Læsø Sydesalt, og nul erfaring med
gomasio
> at gøre godt med.
> Er der nogen herinde, der har en god opskrift/fremgangsmåde på hjemmelavet
> gomasio?
Du skal ikke bruge mere end ca 10% salt. Saltet skal ikke ristes med.
Pas på du ikke rister frøene for hårdt, så de bliver bitre. Og lad
være med at bruge alle dine sesamfrø, medmindre du virkelig er meget
glad for Gomasio. Ellers giver resten vist sig selv.
/P
Davs Peter, takker for svaret.
Jeg beklager den sene tilbagemelding, mit net har våren nede.
Venlig hilsen
Aragorn_DK
--
==================
www.bmwmc.dk
www.politimotorcykler.dk - er undervejs.
==================