|
| Brunt fars Fra : Aage Jæger |
Dato : 18-07-07 10:40 |
|
Hejsa
Jeg købte noget oksefars i går, som jeg skal bruge i dag. Det har ligget i
køleskabet siden indkøb.
Det har nu antaget en brunlig farve i stedet for den vante rødlige.
Jeg synes at ha' læst et sted, at det er ganske ufarligt, men jeg har aldrig
set det før, så jeg ville lige høre her, inden jeg steger min hakkebøf.
- Aage
| |
Kim S (18-07-2007)
| Kommentar Fra : Kim S |
Dato : 18-07-07 10:59 |
|
"Aage Jæger" <aage@ingenspam.invalid> skrev i meddelelsen
news:469de005$0$69005$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
> Jeg købte noget oksefars i går, som jeg skal bruge i dag. Det har ligget i
> køleskabet siden indkøb.
> Det har nu antaget en brunlig farve i stedet for den vante rødlige.
>
> Jeg synes at ha' læst et sted, at det er ganske ufarligt, men jeg har
> aldrig set det før, så jeg ville lige høre her, inden jeg steger min
> hakkebøf.
>
Hvis det ikke har været indpakket lufttæt, vil det meget hurtigt
få en brunlig farve. Hvis det var friskhakket da du købte det,
og du ikke har været for længe om at lægge det på køl, sker
der ikke noget. Men stik næsen helt ned i det og lugt om det
er noget du vil spise.
Mvh, Kim
| |
Aage Jæger (18-07-2007)
| Kommentar Fra : Aage Jæger |
Dato : 18-07-07 12:10 |
|
"Kim S" <JohnDoe@Falskmail.dk> skrev i en meddelelse
news:469de491$0$25460$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hvis det ikke har været indpakket lufttæt, vil det meget hurtigt
> få en brunlig farve. Hvis det var friskhakket da du købte det,
> og du ikke har været for længe om at lægge det på køl, sker
> der ikke noget. Men stik næsen helt ned i det og lugt om det
> er noget du vil spise.
Supert!
Jeg tænkte nok det bare var noget med iltning. Det har ligget i
supermarkedets plastfolieoverdækkede bakke, og altså ikke helt lufttæt.
Tak for svaret - jeg steger mig en bøf.
| |
-= JF =- (18-07-2007)
| Kommentar Fra : -= JF =- |
Dato : 18-07-07 13:44 |
|
Aage Jæger skrev:
> Tak for svaret - jeg steger mig en bøf.
Uhmmm. Med bløde løg og gejlæg Mums!
Du vil også kunne se når du åbner for kødet, at der hvor etiketten har
siddet, er kødet stadig rødt! Ved ikke om det er fordi etiketten stopper
iltningen, eller om det også har noget at sige at kødet ikke får
lyspåvirkninger under etiketten?
| |
Heidi (18-07-2007)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 18-07-07 15:03 |
|
-= JF =- wrote:
>
>
> Uhmmm. Med bløde løg og gejlæg
Det lyder da spændende - med de der gejlæg
Hvad er opskriften?
--
Heidi
| |
-= JF =- (18-07-2007)
| Kommentar Fra : -= JF =- |
Dato : 18-07-07 15:17 |
|
Heidi skrev:
>
> Det lyder da spændende - med de der gejlæg
De er heller ikke så tossede Skulle efter sigende blive bedre med et
stænk tabasco på, men det har jeg nu ikke prøvet
> Hvad er opskriften?
Fedstof, æg og stegepande
Æg siges jo at være godt for potensen, så jeg går ud fra at det er
derfor spejlæg har fået kælenavnet gejlæg
Aner ikke om udtrykket er kendt uden for vores familie, men jeg kan da
huske det fra da jeg var barn.
Mvh John
| |
jytte jensen (19-07-2007)
| Kommentar Fra : jytte jensen |
Dato : 19-07-07 22:27 |
|
"-= JF =-" <invalid@invalid.invalid> skrev i en meddelelse
news:ea94e$469e20bd$3e3d8c6c$16633@news.arrownet.dk...
> Heidi skrev:
>>
>> Det lyder da spændende - med de der gejlæg
>
> De er heller ikke så tossede Skulle efter sigende blive bedre med et
> stænk tabasco på, men det har jeg nu ikke prøvet
>
> > Hvad er opskriften?
>
> Fedstof, æg og stegepande
>
> Æg siges jo at være godt for potensen, så jeg går ud fra at det er derfor
> spejlæg har fået kælenavnet gejlæg
>
> Aner ikke om udtrykket er kendt uden for vores familie, men jeg kan da
> huske det fra da jeg var barn.
Eller osse var det fordi I ikke kunne udtale spejlæg
Jytte
>
> Mvh John
>
| |
|
|