jytte jensen wrote:
> "Niels" <nboegh@gmail.com> skrev i en meddelelse
> news:1183148736.392829.325830@q75g2000hsh.googlegroups.com...
>
>
>>Ja - det er det vi bliver, men til KAFFEN ? ;-(
>
>
> Nåh, ok. Her er et par forslag:
>
> Prøv en usødet Cognac. Købes i en rigtig vinhandel.
>
> Eller tænk lidt i kontraster til kaffe:
>
> Kølig Eau de Vie, Calvados (de billigste er de bedste) eller Armagnac.
>
> I Portugal har jeg fået Eau de Vie (baseret på pære) i et højt slankt
> glas placeret i et større glas. Der var knust is i mellem. Meget delikat.
> Kommer til at tænke på en ting: Kold Eau de Vie (baseret på kirsebær)
> og så byd også et stykke Mon Cherie til (fåes tit i Netto til en tyver for en æske).
> De tyske pendanter til Eau de Vie er tit bedre end de franske, Det er
> ærgeligt, at vi i Danmark ikke laver Eau de Vie'r, når vi nu har så
> godt klima til f.eks. æbler og jordbær. Nåh, i det mindste udnytter vi
> kartoflerne...
>
Ja, til at spise, til pommes frites og lignende - samt til bindemiddel i
grill-briketter.
Men det serverer man som regel ikke til kaffen
/Krabsen
p.s. Til snaps? Det er mange år siden, Spritfabrikkerne skiftede
kartoflerne ud med korn.