"Paw Jensen" <paw@uniq-import.invalid> skrev i en meddelelse
news:466f7a18$0$52115$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Som nævnt i anden tråd, så skal vi holde fødselsdag i vildmarkens tegn,
> med helstegt pattegris og laks over bål.
>
> Nu kommer problemet så bare, hvad laver man til dessert.
>
> Altså sådan en "vild" ret, som tillige er nem at lave/klargøre i forvejen.
>
> På forhånd tak for inspiration.
>
> Paw
>
Det lyder som en rigtig god menu - man sku' være barn!
Hvis du har mod på at aktivere gæsterne lidt, så kunne du få dem til at
enten
lave snobrød, som så fyldes med syltetøj, når de er færdigbagte
eller
bage æbler i bålets gløder. Æblerne udhules og fyldes med en blanding af fx.
mørk chokolade og hasselnødder, pakkes ind i staniol og sættes i gløderne i
ca. 10 minutter.
God fornøjelse!
Med venlig hilsen
Michael