/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Roast-beef - kuglegrill
Fra : helle


Dato : 07-06-07 15:45

Hvordan laver jeg den bedste roast-beef på kuglegrillen (jeg har
Glæsels opskrifter! - så dem behøver I ikke at sende)?


 
 
thomas.handyGorilla@~ (11-06-2007)
Kommentar
Fra : thomas.handyGorilla@~


Dato : 11-06-07 00:33

On 7 Jun., 15:45, helle <hbknud...@gmail.com> wrote:
> Hvordan laver jeg den bedste roast-beef på kuglegrillen (jeg har
> Glæsels opskrifter! - så dem behøver I ikke at sende)?

Du gnider kødet med salt og peber ca. 4 timer inden stegningen.
Derefter sætter du stegen i køleskabet. Derved smelter saltet ind i
stege og giver en rigtig god smag.

Briketterne skal godt varme så lad dem stå i grillstartene endtil de
er tydeligt tændt alle sammen. Grillen sætter du op til indirekte
varme og åbner fuld op for top og bundspjæld.
Stegen skal have til den har en kernetemparatur på max 55c derefter
tager du den af og lader den hvile på at spækbræt under er viskestykke
i ca.15 minutter. Så er kødet perfekt rødt og satfigt. Jeg skriver med
vilje ingen stege tid på at det helt kommer an på varme i grillen og
størrelsen på stegen.



/Thomas


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste