|
| Hesteblod i vin. Fra : uh |
Dato : 02-06-07 23:58 |
|
Er der mon nogen som kan be- eller afkræfte at der på et tidspunkt blev
konstateret ovennævnte delikate opdagelse? Måske SKULLE der være blod i
vinen af en eller anden grund, men hvorfor ved jeg ikke, men er blevet
nysgerrig. Jeg/vi venter spændt på evt. bekræftelse.
mvh uh
| |
Davidsen (03-06-2007)
| Kommentar Fra : Davidsen |
Dato : 03-06-07 00:44 |
|
"uh" <uibpvækmeddette@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4661f5c4$0$166$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der mon nogen som kan be- eller afkræfte at der på et tidspunkt blev
> konstateret ovennævnte delikate opdagelse? Måske SKULLE der være blod i
> vinen af en eller anden grund, men hvorfor ved jeg ikke, men er blevet
> nysgerrig. Jeg/vi venter spændt på evt. bekræftelse.
> mvh uh
>
Det ser ud til at der kan være lidt om det (dog okseblod).
Se fx. her: http://www.snopes.com/horrors/food/evian.asp
Mvh
Davidsen
| |
Ukendt (03-06-2007)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 03-06-07 08:04 |
|
"Davidsen" <davidsen@REMOVETHIStdcspace.dk> skrev i en meddelelse
news:466200d6$0$8703$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> Det ser ud til at der kan være lidt om det (dog okseblod).
>
> Se fx. her: http://www.snopes.com/horrors/food/evian.asp
Øhh.... det gik vist lige lovlig stærkt. Der står at dette rugte er FALSE
(altså falskt).
Jeg kender en ønolog (ja, det er vin-videnskab) og der er ikke blod i vin.
Men der er mange andre sjove ting: vanille, enebær, lakrids o.m.a - samt
tilsætningsstoffer som sulfitter
Mvh Tommy
| |
Ole Andersen (03-06-2007)
| Kommentar Fra : Ole Andersen |
Dato : 03-06-07 12:22 |
|
> Jeg kender en ønolog (ja, det er vin-videnskab) og der er ikke blod i vin.
> Men der er mange andre sjove ting: vanille, enebær, lakrids o.m.a - samt
> tilsætningsstoffer som sulfitter
> Mvh Tommy
Jeg tror altså du forveksler smag, toner, nuancer af ovenstående, med at det
rent faktisk tilsættes......
| |
Ole Larsen (03-06-2007)
| Kommentar Fra : Ole Larsen |
Dato : 03-06-07 12:36 |
|
Ole Andersen skrev:
>> Jeg kender en ønolog (ja, det er vin-videnskab) og der er ikke blod i vin.
>> Men der er mange andre sjove ting: vanille, enebær, lakrids o.m.a - samt
>> tilsætningsstoffer som sulfitter
>> Mvh Tommy
>
> Jeg tror altså du forveksler smag, toner, nuancer af ovenstående, med at det
> rent faktisk tilsættes......
>
>
Var der ikke engang en frikadellevin fra Bulgaslovamænien der hed
Okseblod?
--
Med venlig hilsen, Ole Larsen.
New Images And Design, April, 2007
http://Olelarsen.eu/
| |
Klaus Alexander Seis~ (03-06-2007)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 03-06-07 13:36 |
| | |
Inger Pedersen (03-06-2007)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 03-06-07 16:00 |
|
"Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse >>
> Var der ikke engang en frikadellevin fra Bulgaslovamænien der hed
> Okseblod?
Ungarn. Egri Bikaver.
Hilsen Inger
| |
Bo Warming (05-06-2007)
| Kommentar Fra : Bo Warming |
Dato : 05-06-07 01:46 |
|
"Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:4662a707$0$90263$14726298@news.sunsite.dk...
> Ole Andersen skrev:
>>> Jeg kender en ønolog (ja, det er vin-videnskab) og der er ikke blod i
>>> vin.
>>> Men der er mange andre sjove ting: vanille, enebær, lakrids o.m.a - samt
>>> tilsætningsstoffer som sulfitter
>>> Mvh Tommy
>>
>> Jeg tror altså du forveksler smag, toner, nuancer af ovenstående, med at
>> det rent faktisk tilsættes......
> Var der ikke engang en frikadellevin fra Bulgaslovamænien der hed
> Okseblod?
Jo, det var Irma-vins første sællert i rødvinsbrancen og en god bulgarsk
rødvin
Myter sælger vin, men kemisk vil protein i gærede druer nok være både
uklogt, diagnosticerbart og ulækkert
| |
Davidsen (03-06-2007)
| Kommentar Fra : Davidsen |
Dato : 03-06-07 19:27 |
|
"TBJ" <bruussnabelaosprikdk> skrev i en meddelelse
news:466267ac$0$909$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
> "Davidsen" <davidsen@REMOVETHIStdcspace.dk> skrev i en meddelelse
> news:466200d6$0$8703$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>>
>> Det ser ud til at der kan være lidt om det (dog okseblod).
>>
>> Se fx. her: http://www.snopes.com/horrors/food/evian.asp
>
> Øhh.... det gik vist lige lovlig stærkt. Der står at dette rugte er FALSE
> (altså falskt).
> Jeg kender en ønolog (ja, det er vin-videnskab) og der er ikke blod i vin.
> Men der er mange andre sjove ting: vanille, enebær, lakrids o.m.a - samt
> tilsætningsstoffer som sulfitter
> Mvh Tommy
>
Øh, nej, men måske læste du artiklen for hurtigt?
Det var Evian-historien der var falsk.
Den bygger sandsynligvis på at man bl.a. brugte okseblod og andre sære ting
til at klare vin med, hvilket åbenbart var almindelig kendt.
Se også http://www.alsopreview.com/columns/australia/mfbloody.html
Mvh
Davidsen
| |
Peter eller Line (04-06-2007)
| Kommentar Fra : Peter eller Line |
Dato : 04-06-07 16:52 |
|
Eller kan man jo altid købe en flakse "Sangre de Toro (Tyreblod)" fra
Torres, lukke øjnene og håbe på at der er lidt i :)
| |
Bo Warming (05-06-2007)
| Kommentar Fra : Bo Warming |
Dato : 05-06-07 01:50 |
|
"Peter eller Line" <peterline@mobilixnet.dk> skrev i en meddelelse
news:4664353f$0$7603$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Eller kan man jo altid købe en flakse "Sangre de Toro (Tyreblod)" fra
> Torres, lukke øjnene og håbe på at der er lidt i :)
Jeg syns Amarone rødvin har nosser, i stil med gin, Martell-cognak og Jack
Daniels og de særligt højprocentige vodkaer.
| |
Jens Bruun (07-06-2007)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 07-06-07 12:22 |
|
"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:9r29i.43423$cs.13466@fe08.usenetserver.com
> Jeg syns Amarone rødvin har nosser, i stil med gin, Martell-cognak
> og Jack Daniels og de særligt højprocentige vodkaer.
Amarone har nosser? Ja, det har du sgu' egentlig ret i. Jeg er mest til øl,
men skal den stå på vin, er det hos mig altid Amarone. Så må maden indrettes
derefter.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
|
|