/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Re: Marianne's hornfisk
Fra : hedelyngen@gmail.com


Dato : 30-05-07 22:37

On 28 Maj, 21:34, "PI" <isa...@home1.gvdnet.dk> wrote:
> Hej,
>
> Jeg er desperat på jagt efter en opskrift, som jeg husker under navnet
> "Marianne's hornfisk". Det er hornfiskefiletter lavet i fad med bla løgringe
> og karry (tror jeg nok) og en afsindig bunke smør ved. Jeg husker at retten
> serveres med ris.
>
> HJÆÆÆLP!
>
> Hilsen
> Peter

Hej Peter.

Jeg kender en opskrift der ligner - den hedder dog ikke 'Mariannes
hornfisk' mig bekendt...
Ca. 1 kg hornfisk skåret i 7-8 cm lange stykker
1½ bdt hakket persille
1½ skivet løg
2 spsk rugmel blandet med salt og peber
150 g smør
2 dl grønsagsbouillon
1 tsk karry
Maizenamel
Ris
Salt og peber

Rengør og skyl fisken godt. Aftør den i noget køkkenrulle.
Skær fisken ud i ca. 7-8 cm. lange stykker.
Brun smørret og kom karryen i.
Vend fisken i melet, og steg den i karrysmørret ca. 5 minutter på hver
side.
Lad persillen og løgringene riste med.
Kog 2 dl. vand op, og smid en bouillonterning i.
Jævn med maizenamel.
Kog risen og server.

Der er godt nok ikke meget grønt til denne ret, men det kan du
garanteret selv finde på...!

Jeg håber det er noget der kan bruges.
Hilsen Jørgen
www.fiskeopskrift.dk


 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste