On 28 Maj, 21:34, "PI" <isa...@home1.gvdnet.dk> wrote:
> Hej,
>
> Jeg er desperat på jagt efter en opskrift, som jeg husker under navnet
> "Marianne's hornfisk". Det er hornfiskefiletter lavet i fad med bla løgringe
> og karry (tror jeg nok) og en afsindig bunke smør ved. Jeg husker at retten
> serveres med ris.
>
> HJÆÆÆLP!
>
> Hilsen
> Peter
Hej Peter.
Jeg kender en opskrift der ligner - den hedder dog ikke 'Mariannes
hornfisk' mig bekendt...
Ca. 1 kg hornfisk skåret i 7-8 cm lange stykker
1½ bdt hakket persille
1½ skivet løg
2 spsk rugmel blandet med salt og peber
150 g smør
2 dl grønsagsbouillon
1 tsk karry
Maizenamel
Ris
Salt og peber
Rengør og skyl fisken godt. Aftør den i noget køkkenrulle.
Skær fisken ud i ca. 7-8 cm. lange stykker.
Brun smørret og kom karryen i.
Vend fisken i melet, og steg den i karrysmørret ca. 5 minutter på hver
side.
Lad persillen og løgringene riste med.
Kog 2 dl. vand op, og smid en bouillonterning i.
Jævn med maizenamel.
Kog risen og server.
Der er godt nok ikke meget grønt til denne ret, men det kan du
garanteret selv finde på...!
Jeg håber det er noget der kan bruges.
Hilsen Jørgen
www.fiskeopskrift.dk