On 27 May 2007 10:58:10 GMT
Connie Toft <ct-hl@mail.dk> wrote:
> Har lige besluttet at aftensmaden skal være pizza på Weberen.
> Men hvilken opskrift bruger i til dejen? Har fundet et par opskrifter,
> men det er med færdigblanding. Det er lidt imod mit princip, så gode
> opskrifter på en super pizzadej søges.
1 kop lunkent vand, ½pakke gær, 2-3spsk olivenolie, ½tsk sukker, ½tsk
salt, mel til dejen er en fast, ikke-klistrende klumt (tror det er ca
300g, men det er et gæt).
bland det hele og lad hæve lidt. rul ud og pynt med det samme.
giver ca dej nok til en bradepande fuld, eller mere hvis man vil have
en lidt tyndere bund.
Hvis du er til lidt grovere dej, så kan 1/3 af melet erstattes med
rugmel uden problemer. smager fint og giver stadig en luftig dej.
--
Kim Schulz | Blog:
http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work:
http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun :
http://www.chilifan.dk/