|
| Salat til andebryst Fra : Zarinaen |
Dato : 04-05-07 14:03 |
|
Hej gruppe!
Endnu et spørgsmål
Jeg skal lave buffet til 50 mennesker. - Der skal bla. være andebryst
- jeg ville gerne have en salat på buffeten der passer godt til and
( det skal lige siges, at det skal servers koldt)
Er der nogen der ligger inde med en med en spændende og forholdsvis
nem ide´ til ande tilbehør
V.H
Sofie
| |
Ralph (04-05-2007)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 04-05-07 15:30 |
|
"Zarinaen" <fie@mash4077.dk> skrev i en meddelelse
news:1178283787.907572.326500@p77g2000hsh.googlegroups.com...
Er der nogen der ligger inde med en med en spændende og forholdsvis
nem ide´ til ande tilbehør
En ide, And serveres ofte med rødkål eller a'la orange, så hvorfor ikke lave
en råkostsalat af fintsnittet rødkål med masser halve både appelsin
overhældt med et par skvæt olivenolie og et par mindre skvæt
balsamicoeddike.
--
Ralph
| |
padre (04-05-2007)
| Kommentar Fra : padre |
Dato : 04-05-07 15:34 |
|
"Zarinaen" <fie@mash4077.dk> skrev i en meddelelse
news:1178283787.907572.326500@p77g2000hsh.googlegroups.com...
>Jeg skal lave buffet til 50 mennesker. - Der skal bla. være andebryst
>- jeg ville gerne have en salat på buffeten der passer godt til and
>( det skal lige siges, at det skal servers koldt)
Så vil jeg foreslå en salat med valnødder i, med en lidt dressing med
citronsaft, honning, eddike olie og vand, så man får en lidt sur/sød
dressing med en svag honningsmag.
--
padre
You could take me seriously, but statistically, you would be making a
mistake
| |
Mette Svangren Gutte~ (05-05-2007)
| Kommentar Fra : Mette Svangren Gutte~ |
Dato : 05-05-07 16:32 |
|
>"Zarinaen" <fie@mash4077.dk> skrev i meddelelsen
>news:1178283787.907572.326500@p77g2000hsh.googlegroups.com...
>Hej gruppe!
>Endnu et spørgsmål
>Jeg skal lave buffet til 50 mennesker. - Der skal bla. være andebryst
>- jeg ville gerne have en salat på buffeten der passer godt til and
>( det skal lige siges, at det skal servers koldt)
Hejsa
Jeg er meget glad for en frisk og enkel salat af appelsinfileter, brøndkarse
og ristede pinjekerner. Drysses med lidt salt og peber, og så endelig lige
en lillebitte smule god olie over. Superlækkert netop til and!
MVH Mette
| |
Ukendt (05-05-2007)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 05-05-07 18:28 |
|
> Hej gruppe!
>
> Endnu et spørgsmål
> Jeg skal lave buffet til 50 mennesker. - Der skal bla. være andebryst
> - jeg ville gerne have en salat på buffeten der passer godt til and
> ( det skal lige siges, at det skal servers koldt)
>
> Er der nogen der ligger inde med en med en spændende og forholdsvis
> nem ide´ til ande tilbehør
>
> V.H
> Sofie
Til andebryst har jeg serveret følgende salat, som er meget let at lave, og
som vinder ved at stå nogle timer, inden den spises.
Nogle gode tomater skæres i skiver og blandes med nogle grønne bønner, som
er kogt al dente.
Der snittes lidt løg, gerne en blanding af rødløg, salatløg, hvidløg, etc.
Dette drysses over.
Der laves en marinade af 2 dele olivenolie til 1 del balsamico (både rød og
hvis kan fint bruges, ofte bruger jeg begge)
Til denne olie/eddike-dressing tilsættes mange friskhakkede krydderurter og
salt og peber.
Dette marinade heldes og grøntsagerne i skålen, og salaten blandes
forsigtigt.
Med fordel kan der tilsættes enten feta eller mozzarella-ost i tern.
Louise
| |
Aksel Pedersen (08-05-2007)
| Kommentar Fra : Aksel Pedersen |
Dato : 08-05-07 14:51 |
|
"Louise" <louise.krarupSNABELAprivat.dk> skrev i en meddelelse
news:463cbeb6$0$90268>
> Til andebryst har jeg serveret følgende salat, som er meget let at lave,
> og som vinder ved at stå nogle timer, inden den spises.
>
> Nogle gode tomater skæres i skiver og blandes med nogle grønne bønner, som
> er kogt al dente.
> Der snittes lidt løg, gerne en blanding af rødløg, salatløg, hvidløg, etc.
> Dette drysses over.
> Der laves en marinade af 2 dele olivenolie til 1 del balsamico (både rød
> og hvis kan fint bruges, ofte bruger jeg begge)
> Til denne olie/eddike-dressing tilsættes mange friskhakkede krydderurter
> og salt og peber.
> Dette marinade heldes og grøntsagerne i skålen, og salaten blandes
> forsigtigt.
>
> Med fordel kan der tilsættes enten feta eller mozzarella-ost i tern.
>
> Louise
Det har altid undret mig med appelsin/oranger/søde sager til and. Jeg synes,
det lyder helt forkert - derfor har jeg aldrig turde prøve det. Det er lidt
ligesom tanken om lammeculotte med persillesovs eller hotwings og
walldorfsalat!
Nej, Louises salat er afgjort mest relevant - i forhold til de andre
forslag.
Men, smag og beh........g
Mvh
Aksel
| |
Ebbe Kristensen (09-05-2007)
| Kommentar Fra : Ebbe Kristensen |
Dato : 09-05-07 13:14 |
| | |
Christian B. Andrese~ (09-05-2007)
| Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ |
Dato : 09-05-07 13:25 |
|
On 4 Maj, 15:03, Zarinaen <f...@mash4077.dk> wrote:
> Hej gruppe!
>
> Endnu et spørgsmål
> Jeg skal lave buffet til 50 mennesker. - Der skal bla. være andebryst
> - jeg ville gerne have en salat på buffeten der passer godt til and
> ( det skal lige siges, at det skal servers koldt)
>
> Er der nogen der ligger inde med en med en spændende og forholdsvis
> nem ide´ til ande tilbehør
Æblesalsa:
3/4 kg æble i små tern
450 g rødløg i tern
1 bdt. bredbladet persille
75 g hakkede hasselnødder
1 spsk. revet citronskal
1 dl. citronsaft
salt og peber
Bland æble, rødløg, hakket persille, hasselnødder, citronskal og
citronsaft og smag salsaen til med salt og peber.
--
Christian.....MSN: spørg...
http://www.yee-haw.dk
X-og-tværs: Landsbytosser med 2 bogstaver:
....... DF.
| |
|
|