|
| Pickles - hvordan? Fra : Jens Bruun |
Dato : 22-04-07 19:20 |
|
Jeg eeeeeelsker remoulade, og har indtil nu sprunget over, hvor gærdet var
lavest. Dvs. købt min pickles, hakket den og rørt den med min hjemmelavede
mayonaise og honning-dijon (og nu også med finthakkede løg efter anbefaling
fra denne gruppe). Størst succes med købe-pickles har jeg haft med Irmas
udgave, der indeholder Brøndum-snaps (ja, det var en anbefaling). Men nu går
den ikke længere. Jeg vil lave min egen pickles. Spørgsmålet er bare,
hvordan? Det er så her, I kommer ind.
Hvem har en rigtig god opskrift på pickles?
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
akr37@helsingor.dk (23-04-2007)
| Kommentar Fra : akr37@helsingor.dk |
Dato : 23-04-07 08:46 |
|
On 22 Apr., 20:19, "Jens Bruun" <bruun_j...@hotmail.com> wrote:
> Jeg eeeeeelsker remoulade, og har indtil nu sprunget over, hvor gærdet var
> lavest. Dvs. købt min pickles, hakket den og rørt den med min hjemmelavede
> mayonaise og honning-dijon (og nu også med finthakkede løg efter anbefaling
> fra denne gruppe). Størst succes med købe-pickles har jeg haft med Irmas
> udgave, der indeholder Brøndum-snaps (ja, det var en anbefaling). Men nu går
> den ikke længere. Jeg vil lave min egen pickles. Spørgsmålet er bare,
> hvordan? Det er så her, I kommer ind.
>
> Hvem har en rigtig god opskrift på pickles?
>
> --
> -Jens B.
>
> D.e.f.f.e.s.
Her kommer en sikker vinder
Tomat- og agurkeremoulade
Ingredienser:
1 kg grønne tomater
1½ kg rå agurker
1 dyb tallerken pillede løg
1 håndfuld salt
½ l vand
1 kop eddike
3/4 l eddike
3/4 kg melis
½ kop sennepspulver
3 tsk karry
2 tsk gurkemeje
1 kop mel
1 tsk flydende konserveringsmiddel + lidt til skylning af glas
Fremgangsmåde:
Grønne tomater, rå agurk, løg og salt køres gennem kødmaskinen og
stilles til side til det væsker. Væden sies fra. Mosen koges i ca. 20
min. med vand og 1 kop eddike og sies igen. Blandes med 3/4 l eddike,
melis, krydderier og mel. Massen bringes i kog under omrøring og koges
i 20 min. under fortsat omrøring. Til sidst tilsættes flydende
konserveringsmiddel og remouladen hældes på rene, konserveringsmiddel-
skyllede glas.
| |
Kirsten Marker (23-04-2007)
| Kommentar Fra : Kirsten Marker |
Dato : 23-04-07 10:39 |
|
Ja, dette er alletiders opskrift på pickles, helt i top!.
Opskriften fandt vi i sin tid i "Haven" Det Danske Haveselskab i nr. 9
1985 og har fulgt os siden, opskriften har rigtig været efterspurgt af
familie og venner efter endt spisning hos os. .
Remouladen smager godt som den er, men ønskes den mildere, kan der røres
mayo, creme fraiche, youghurt, kvark ogv. i .
mvh/kirsten
..xxxxxx stjerne opskrift.
<akr37@helsingor.dk> skrev i en meddelelse
news:1177314364.373565.302310@y5g2000hsa.googlegroups.com...
On 22 Apr., 20:19, "Jens Bruun" <bruun_j...@hotmail.com> wrote:
> Jeg eeeeeelsker remoulade, og har indtil nu sprunget over, hvor gærdet var
> lavest. Dvs. købt min pickles, hakket den og rørt den med min hjemmelavede
> mayonaise og honning-dijon (og nu også med finthakkede løg efter
> anbefaling
> fra denne gruppe). Størst succes med købe-pickles har jeg haft med Irmas
> udgave, der indeholder Brøndum-snaps (ja, det var en anbefaling). Men nu
> går
> den ikke længere. Jeg vil lave min egen pickles. Spørgsmålet er bare,
> hvordan? Det er så her, I kommer ind.
>
> Hvem har en rigtig god opskrift på pickles?
>
> --
> -Jens B.
>
> D.e.f.f.e.s.
Her kommer en sikker vinder
Tomat- og agurkeremoulade
Ingredienser:
1 kg grønne tomater
1½ kg rå agurker
1 dyb tallerken pillede løg
1 håndfuld salt
½ l vand
1 kop eddike
3/4 l eddike
3/4 kg melis
½ kop sennepspulver
3 tsk karry
2 tsk gurkemeje
1 kop mel
1 tsk flydende konserveringsmiddel + lidt til skylning af glas
Fremgangsmåde:
Grønne tomater, rå agurk, løg og salt køres gennem kødmaskinen og
stilles til side til det væsker. Væden sies fra. Mosen koges i ca. 20
min. med vand og 1 kop eddike og sies igen. Blandes med 3/4 l eddike,
melis, krydderier og mel. Massen bringes i kog under omrøring og koges
i 20 min. under fortsat omrøring. Til sidst tilsættes flydende
konserveringsmiddel og remouladen hældes på rene, konserveringsmiddel-
skyllede glas.
| |
|
|