/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hver gang jeg prøver at bage chokoladeblom~
Fra : Peter eller Line


Dato : 04-04-07 21:03

Hej alle

Prøvede igen at lave en rigtig god dessert (pære kogt i moscatel på bagte
chokoladeblomster). Men igen driller chokoladeblomsterne. Opskriften følges
til punkt og prikke, men der hvor det går galt er hvor man skal rulle dejen
ud imellem to stykker bagepapir. Den bliver fint tynd, og skal jeg stikke
den ud med en 3 cm form. Også det kan lade sig gøre, men når jeg så skal
løft mit nye udstik op, falder alt fra hinanden. Skal jeg smøre bagepapiret
eller hur? Hvis nogen har kogebogen er det Könemann store dessertbog side
255. Håber nogen kan hjælpe :)

Venligst
Peter



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste