Let og lækker kyllinge-leverpostej til sommerbordet.
Prøv dette lækre og sommerfriske alternativ til den traditionelle
leverpostej. Opskriften er let og simpel og er oplagt til at
eksperimentere med forskellige smagsvarianter, som for eksempel
blandede krydderurter, chili og hvidløg, bacon og peberfrugt, blad
selleri og gul karry, samt mange andre muligheder.
Da det ikke er nødvendigt at bage denne postej, er den utrolig nem og
hurtig at lave.
Ingredienser:
500 g kyllingelever
50 gram fedtfattig mayonnaise.
et lille løg
2 dl bouillon
friskkværnet sort peber
Brun løg, tilsæt leveren og bouillon og kog i cirka et kvarter.
Herefter sies væden fra og der tilsættes mayonnaise, rigeligt med
peber og salt, og det hele blendes indtil det har den rette
konsistens, hvis postejen er for tyk kan tilsættes lidt yoghurt eller
mælk.
Serveres eksempelvis på lunt ciabatta brød med lidt rucola og
grofthakket agurk. God fornøjelse! Se flere sunde hjemmelavede
opskrifter her:
http://www.madopskrifter.info