|
| røgede sildefilet'er på norsk??? Fra : Erling Hansen |
Dato : 20-03-07 09:56 |
|
For en hel del år siden, da vi kørte vildcamping i Norge hvert eneste
år, faldt vi over en udsøgt delikatesse, fandtes hos ethvert
supermarked: Røgede sildefilet'et, saftige og drivende af olie, pakket i
plastic ligesom de ørredfilet'er vi kan købe.
Er der nogen der har en idé om, hvor vi kan få fat i sådan nogle lækre
sild?
Erling
| |
Max (20-03-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 20-03-07 10:58 |
|
Hej Erling
> supermarked: Røgede sildefilet'et, saftige og drivende af olie,
Er det ikke kippers ?
Mvh Max
| |
Erling Hansen (20-03-2007)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 20-03-07 13:36 |
|
Max <max_jens@post9.tele.dk.invalid> wrote:
> Hej Erling
>
> > supermarked: Røgede sildefilet'et, saftige og drivende af olie,
>
> Er det ikke kippers ?
>
> Mvh Max
Nej. Kippers er mere røgede. De sild jeg tænker på var lysegrå, godt
fede i kødet, altid med de to halvdele(filet'erne) hængende sammen i
skindet. Jeg mener at erindre at de blev kaldt noget med 'Vester'... et
eller andet. Og den olie de var drivende i var deres egen olie.
Erling
| |
hedelyngen@gmail.com (24-03-2007)
| Kommentar Fra : hedelyngen@gmail.com |
Dato : 24-03-07 21:50 |
|
Hej Erling
Jeg er altså også helt overbevist om at det er det der populært kaldes
'Kippers'
Kippers findes i mange afskygninger - og de findes tilberedt på flere
forskellige måder (selvom rigtige Kippers kun kan tilberedes på én
måde)
Du kan se mere om Kippers på Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Kipper
Hilsen Jørgen
www.fiskeopskrift.dk
| |
|
|