Ralph wrote:
> "Sørensen" <-> skrev i en meddelelse
> news:45eaf2a3$0$4151$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>> Jeg har tænkt mig at lave pastasalaten af kogte pastaskruer,
>> soltørrede tomater, fetaost i tern og snittede porer.
>> Jeg har hørt, at man kan bruge ½ olivenolie og ½ saft fra de
>> soltørrede tomater til dressingen. Men skal der også lidt oregano
>> i, eller hvad?
>
> JEG ville tage 1 spsk. eddike (balscamico, rødvins, hvidvins, den
> billige fra Heidelberg eller?), lidt sennep, lidt citronsaft, piske
> 1 spsk af olien fra de soltørrede tomater i, tage noget olivenolie
> og piske det i, salt peber (og så bliver det lidt svært, i mit
> univers kalder tomater på timian, porrer på estragon (og svitsning)
> måske du skulle prøve med en blanding, forsigtig med estragon.
>
> Husk tre ting, olie og eddike skal have samme temperatur, olie skal
> tilføres LANGSOMT under kraftig piskning, og en dressing SKAL være
> for sur, husk den skal blandes med pasta der ikke smager af ret
> meget. Det skulle gerne ende med en TYK dressing - billedet er ikke
> særligt appetitligt, men lidt hårshamposagtigt.
>
> Alternativt: kog pasta, svits porrer på panden, svits pasta med,
> tilføj pesto (bare et par teskefulde) tomat, HVIDLØG, sluk panden,
> fetaost i, salt. Men så undgår du nok ikke at investere i en god
> kølig italiensk hvidvin, og noget groft brød - tilsæt to stearinlys
> og send ungerne i biffen.
> hvad hedder "bon apetit" på italiensk?
Buon appetito
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats