|
| hjemmelavet snaps? Fra : Brian, Rikke og Kris~ |
Dato : 01-03-07 14:49 |
|
Hejsa
Jeg er gået igang med at forsøge mig med hjemmelavet snaps. Har brugt en
billig vodka, og så er der noget sukker og nogle bær i. Men der er ikke
noget problematisk ved det vel? atlså man skal ikek være nervøs for at der
dannes noget i vodkaen/snapsen som er små farlig eller hvad. Der går vel en
slags gæringsproces i gang med sukker og bær ikke?
Mvh. BK
PS: Gode snaps opskrifter ville være dejligt.
--
____________________________________________________________________________
It's only pain, it only hurts. I'm only down on the floor, where I've been
before, and I'll be here again.
| |
Gert Krabsen (01-03-2007)
| Kommentar Fra : Gert Krabsen |
Dato : 01-03-07 15:04 |
|
Brian, Rikke og Kristian wrote:
> Hejsa
>
> Jeg er gået igang med at forsøge mig med hjemmelavet snaps. Har brugt en
> billig vodka, og så er der noget sukker og nogle bær i. Men der er ikke
> noget problematisk ved det vel? atlså man skal ikek være nervøs for at der
> dannes noget i vodkaen/snapsen som er små farlig eller hvad. Der går vel en
> slags gæringsproces i gang med sukker og bær ikke?
Hvis det skal gå i gæring, skal det godt nok være mange bær
Gæring stopper ved en procent i omegnen af 20 (andre kender det præcise
tal), så for at få procenten højere fjerner man i stedet vandet
(destillerer). Først derefter bliver det til spiritus.
| |
Brian, Rikke og Kris~ (01-03-2007)
| Kommentar Fra : Brian, Rikke og Kris~ |
Dato : 01-03-07 15:17 |
|
"Gert Krabsen" <fjernkrabsen@fjernkrabsenfjern.dk> skrev i en meddelelse
news:45e6dc7b$0$90266$14726298@news.sunsite.dk...
> Brian, Rikke og Kristian wrote:
>> Hejsa
>>
>> Jeg er gået igang med at forsøge mig med hjemmelavet snaps. Har brugt en
>> billig vodka, og så er der noget sukker og nogle bær i. Men der er ikke
>> noget problematisk ved det vel? atlså man skal ikek være nervøs for at
>> der dannes noget i vodkaen/snapsen som er små farlig eller hvad. Der går
>> vel en slags gæringsproces i gang med sukker og bær ikke?
>
>
> Hvis det skal gå i gæring, skal det godt nok være mange bær
> Gæring stopper ved en procent i omegnen af 20 (andre kender det præcise
> tal), så for at få procenten højere fjerner man i stedet vandet
> (destillerer). Først derefter bliver det til spiritus.
Ja det er rigtigt, det vidste jeg jo egentligt godt. Det tænkte jeg ikke
lige på. Men så skulle der ikek kunne danne sig nogle farlige biprodukter i
snapsen vel?
Mvh. BK
| |
Markus B (01-03-2007)
| Kommentar Fra : Markus B |
Dato : 01-03-07 16:31 |
|
"Brian, Rikke og Kristian" <brauner.kjeldsen@mail.dkFJERNVENLIGSTDETTE>
wrote in message news:45e6e065$0$193$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "Gert Krabsen" <fjernkrabsen@fjernkrabsenfjern.dk> skrev i en meddelelse
> news:45e6dc7b$0$90266$14726298@news.sunsite.dk...
>> Brian, Rikke og Kristian wrote:
>>> Hejsa
>>>
>>> Jeg er gået igang med at forsøge mig med hjemmelavet snaps. Har brugt en
>>> billig vodka, og så er der noget sukker og nogle bær i. Men der er ikke
>>> noget problematisk ved det vel? atlså man skal ikek være nervøs for at
>>> der dannes noget i vodkaen/snapsen som er små farlig eller hvad. Der går
>>> vel en slags gæringsproces i gang med sukker og bær ikke?
>>
>>
>> Hvis det skal gå i gæring, skal det godt nok være mange bær
>> Gæring stopper ved en procent i omegnen af 20 (andre kender det præcise
>> tal), så for at få procenten højere fjerner man i stedet vandet
>> (destillerer). Først derefter bliver det til spiritus.
>
> Ja det er rigtigt, det vidste jeg jo egentligt godt. Det tænkte jeg ikke
> lige på. Men så skulle der ikek kunne danne sig nogle farlige biprodukter
> i snapsen vel?
>
> Mvh. BK
Kun hvis du bruger giftige bær.
| |
Lasse Jensen (01-03-2007)
| Kommentar Fra : Lasse Jensen |
Dato : 01-03-07 16:58 |
|
Markus B wrote:
>
> "Brian, Rikke og Kristian" <brauner.kjeldsen@mail.dkFJERNVENLIGSTDETTE>
> wrote in message news:45e6e065$0$193$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> "Gert Krabsen" <fjernkrabsen@fjernkrabsenfjern.dk> skrev i en meddelelse
>> news:45e6dc7b$0$90266$14726298@news.sunsite.dk...
>>> Brian, Rikke og Kristian wrote:
>>>> Hejsa
>>>>
>>>> Jeg er gået igang med at forsøge mig med hjemmelavet snaps. Har brugt
>>>> en billig vodka, og så er der noget sukker og nogle bær i. Men der er
>>>> ikke noget problematisk ved det vel? atlså man skal ikek være nervøs
>>>> for at der dannes noget i vodkaen/snapsen som er små farlig eller
>>>> hvad. Der går vel en slags gæringsproces i gang med sukker og bær
>>>> ikke?
>>>
>>>
>>> Hvis det skal gå i gæring, skal det godt nok være mange bær
>>> Gæring stopper ved en procent i omegnen af 20 (andre kender det
>>> præcise tal), så for at få procenten højere fjerner man i stedet
>>> vandet (destillerer). Først derefter bliver det til spiritus.
>>
>> Ja det er rigtigt, det vidste jeg jo egentligt godt. Det tænkte jeg ikke
>> lige på. Men så skulle der ikek kunne danne sig nogle farlige
>> biprodukter i snapsen vel?
>>
>> Mvh. BK
>
> Kun hvis du bruger giftige bær.
Eller samler dem der hvor folk lufter deres hunde osv.
--
Lasse Jensen [fafler at g mail dot com]
Linux, the choice of a GNU generation.
| |
Brian, Rikke og Kris~ (01-03-2007)
| Kommentar Fra : Brian, Rikke og Kris~ |
Dato : 01-03-07 22:02 |
|
"Lasse Jensen" <fafler@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:45e6f889$0$136$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Markus B wrote:
>
>>
>> "Brian, Rikke og Kristian" <brauner.kjeldsen@mail.dkFJERNVENLIGSTDETTE>
>> wrote in message news:45e6e065$0$193$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>>> "Gert Krabsen" <fjernkrabsen@fjernkrabsenfjern.dk> skrev i en meddelelse
>>> news:45e6dc7b$0$90266$14726298@news.sunsite.dk...
>>>> Brian, Rikke og Kristian wrote:
>>>>> Hejsa
>>>>>
>>>>> Jeg er get igang med at forsge mig med hjemmelavet snaps. Har brugt
>>>>> en billig vodka, og s er der noget sukker og nogle br i. Men der er
>>>>> ikke noget problematisk ved det vel? atls man skal ikek vre nervs
>>>>> for at der dannes noget i vodkaen/snapsen som er sm farlig eller
>>>>> hvad. Der gr vel en slags gringsproces i gang med sukker og br
>>>>> ikke?
>>>>
>>>>
>>>> Hvis det skal g i gring, skal det godt nok vre mange br
>>>> Gring stopper ved en procent i omegnen af 20 (andre kender det
>>>> prcise tal), s for at f procenten hjere fjerner man i stedet
>>>> vandet (destillerer). Frst derefter bliver det til spiritus.
>>>
>>> Ja det er rigtigt, det vidste jeg jo egentligt godt. Det tnkte jeg ikke
>>> lige p. Men s skulle der ikek kunne danne sig nogle farlige
>>> biprodukter i snapsen vel?
>>>
>>> Mvh. BK
>>
>> Kun hvis du bruger giftige br.
>
> Eller samler dem der hvor folk lufter deres hunde osv.
De bær jeg bruger har jeg fundet i noget gult sne...er det et problem
>
> --
> Lasse Jensen [fafler at g mail dot com]
> Linux, the choice of a GNU generation.
| |
Jan Boegh (02-03-2007)
| Kommentar Fra : Jan Boegh |
Dato : 02-03-07 23:00 |
|
Brian, Rikke og Kristian skrev i
> De bær jeg bruger har jeg fundet i noget gult sne...er det et problem
"And she said, with a tear in her eye
Watch out where the huskies go, and dont you eat that yellow snow"
vh
Jan
--
Fotoamatør af Guds (u)nåde. | A: Der er altså også et liv uden for nettet!
PS: Knipserier kan findes på | B: Såååeh - har du et link?
http://jan.boegh.net/foto.htm
Billeder fra en dansk 'ørken' http://jan.boegh.net/Album/Milen/index.html
| |
Jens Bruun (02-03-2007)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 02-03-07 00:38 |
|
"Brian, Rikke og Kristian" <brauner.kjeldsen@mail.dkFJERNVENLIGSTDETTE>
skrev i en meddelelse news:45e6e065$0$193$edfadb0f@dread11.news.tele.dk
> Ja det er rigtigt, det vidste jeg jo egentligt godt. Det tænkte jeg
> ikke lige på. Men så skulle der ikek kunne danne sig nogle farlige
> biprodukter i snapsen vel?
Det er et velkendt faktum, at hjemmelavet snaps typisk indeholder større
mængder af Dihydrogenmonoxid, der som bekendt er et særdeles farligt stof
med mange menneskeliv på samvittigheden. Du tilrådes derfor at udvise stor
forsigtighed.
Mere info om Dihydrogenmonoxid her: http://www.dhmo.org/facts.html
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Brian, Rikke og Kris~ (02-03-2007)
| Kommentar Fra : Brian, Rikke og Kris~ |
Dato : 02-03-07 22:22 |
|
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:rMKdnagMdvde_nrYnZ2dnUVZ8sOonZ2d@giganews.com...
> "Brian, Rikke og Kristian" <brauner.kjeldsen@mail.dkFJERNVENLIGSTDETTE>
> skrev i en meddelelse news:45e6e065$0$193$edfadb0f@dread11.news.tele.dk
>
>> Ja det er rigtigt, det vidste jeg jo egentligt godt. Det tænkte jeg
>> ikke lige på. Men så skulle der ikek kunne danne sig nogle farlige
>> biprodukter i snapsen vel?
>
> Det er et velkendt faktum, at hjemmelavet snaps typisk indeholder større
> mængder af Dihydrogenmonoxid, der som bekendt er et særdeles farligt stof
> med mange menneskeliv på samvittigheden. Du tilrådes derfor at udvise stor
> forsigtighed.
>
> Mere info om Dihydrogenmonoxid her: http://www.dhmo.org/facts.html
AArrrrggghhhh, jeg er meget langsom i dag...kan ikke helt greje om du mener
det seriøst, eller tager pis på mig. Nogen der vil hjælpe mig?
BK
>
> --
> -Jens B.
>
> D.e.f.f.e.s.
>
| |
Max (02-03-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 02-03-07 22:35 |
|
Hej Brian
> mener det seriøst, eller tager pis på mig. Nogen der vil hjælpe mig?
Ja, der tages pis på dig så vandet driver :)
--
Mvh Max
| |
Brian, Rikke og Kris~ (03-03-2007)
| Kommentar Fra : Brian, Rikke og Kris~ |
Dato : 03-03-07 07:41 |
|
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:45e8982e$0$15887$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej Brian
>
>> mener det seriøst, eller tager pis på mig. Nogen der vil hjælpe mig?
>
> Ja, der tages pis på dig så vandet driver :)
Ja det begynder jeg at kunne fornemme nu
>
> --
> Mvh Max
>
>
| |
Gamle (02-03-2007)
| Kommentar Fra : Gamle |
Dato : 02-03-07 16:15 |
|
"Brian, Rikke og Kristian" <brauner.kjeldsen@mail.dkFJERNVENLIGSTDETTE>
skrev i en meddelelse news:45e6d9bc$0$156$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> PS: Gode snaps opskrifter ville være dejligt.
>
> --
Hej.
Måske lidt inspiration hér http://www.drambryg.dk/
Mvh.
Torben
| |
Kim Schulz (02-03-2007)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 02-03-07 22:25 |
|
On Fri, 2 Mar 2007 22:21:59 +0100
"Brian, Rikke og Kristian" <brauner.kjeldsen@mail.dkFJERNVENLIGSTDETTE>
wrote:
>
> "Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:rMKdnagMdvde_nrYnZ2dnUVZ8sOonZ2d@giganews.com...
> > "Brian, Rikke og Kristian"
> > <brauner.kjeldsen@mail.dkFJERNVENLIGSTDETTE> skrev i en meddelelse
> > news:45e6e065$0$193$edfadb0f@dread11.news.tele.dk
> >
> >> Ja det er rigtigt, det vidste jeg jo egentligt godt. Det tænkte jeg
> >> ikke lige på. Men så skulle der ikek kunne danne sig nogle farlige
> >> biprodukter i snapsen vel?
> >
> > Det er et velkendt faktum, at hjemmelavet snaps typisk indeholder
> > større mængder af Dihydrogenmonoxid, der som bekendt er et særdeles
> > farligt stof med mange menneskeliv på samvittigheden. Du tilrådes
> > derfor at udvise stor forsigtighed.
> >
> > Mere info om Dihydrogenmonoxid her: http://www.dhmo.org/facts.html
>
> AArrrrggghhhh, jeg er meget langsom i dag...kan ikke helt greje om du
> mener det seriøst, eller tager pis på mig. Nogen der vil hjælpe mig?
H2O
--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.fundanemt.com
| |
|
|