Tak til alle for svar!
Det lader til at jeg skal skrue op for varmen og bruge lidt mere tid på
tilberedningen...
Hviklet mel benytter I foriøvrigt til dejen - og bruger I gær eller
andet...?
mvh,
Anders
"Stig Mogensen" <stig.mogensen@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:45c98bd5$0$2106$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Anders wrote:
>
>> Skal man også svitse peberfrugter og champignon o. lign.?
>
> Peberfrugter skæres da i 4 dele, som svitses i olie og flåes. Derefter
> skæres de i strimler, og svitses lidt igen.....
>
> Champignoner kan skæres ud, og ristes på tør pande.......
>
>> Jeg har nemlig problemer med for meget væske i min pizza!
>
> Ovnen skal være så varm den nu kan blive.......jeg skruer den altid op på
> fuld skrue, ca 275C. Har ikke problem med våde pizzaer, medmindre der
> bruges for meget gorgonzola, el. lign.
>
> /Stig
> --
> * Registered Linux user #291266, with
http://counter.li.org.*