/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
pizza og hakket oksekød
Fra : Jakob


Dato : 06-02-07 16:58

Hej!

Hvis man nu har noget hakket oksekød som man gerne vil komme på en
hjemmelavet pizza, skal/kan man så svitse (og krydre) kødet inden det
ryger på pizzaen og ind i ovnen?

--
Jakob

 
 
Kim Schulz (06-02-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 06-02-07 17:40

On Tue, 06 Feb 2007 16:57:50 +0100
Jakob <jtonospam@mail.dk> wrote:

> Hej!
>
> Hvis man nu har noget hakket oksekød som man gerne vil komme på en
> hjemmelavet pizza, skal/kan man så svitse (og krydre) kødet inden det
> ryger på pizzaen og ind i ovnen?
>

Jeg gør det normalt, da det så er lettere at dele i mindre dele og
krydre. men du kan sagtens putte små klumper af råt kød på den så længe
de er tilstrækkeligt små til at blive gennemstegs på den korte ti
pizzaen er i ovnen.

--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.fundanemt.com

MLN (06-02-2007)
Kommentar
Fra : MLN


Dato : 06-02-07 20:10

Svits det først, jeg har flere gange prøvet at fylde diverse rå ingredienser
på en pizza og er endt med en pizza der flød i væske fra kød og grøntsager
...... indtil jeg lærte at stege overskydende fedt og væske væk.

Yours
MauerMan

--------------------------------------------------------------------------------
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 3768 spam-mails
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent en gratis SPAMfighter her.



Anders (06-02-2007)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 06-02-07 21:39

Skal man også svitse peberfrugter og champignon o. lign.?

Jeg har nemlig problemer med for meget væske i min pizza!

Mvh,
Anders




"MLN" <martin@SLETDETTEmln.dk> skrev i en meddelelse
news:eqajr2$18hp$1@newsbin.cybercity.dk...
> Svits det først, jeg har flere gange prøvet at fylde diverse rå
> ingredienser på en pizza og er endt med en pizza der flød i væske fra kød
> og grøntsager ..... indtil jeg lærte at stege overskydende fedt og væske
> væk.
>
> Yours
> MauerMan
>
> --------------------------------------------------------------------------------
> Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
> Den har indtil videre sparet mig for at få 3768 spam-mails
> Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
> Hent en gratis SPAMfighter her.
>



Fister Løgsovs (06-02-2007)
Kommentar
Fra : Fister Løgsovs


Dato : 06-02-07 21:51

Den 06-02-2007, skrev Anders:
> Skal man også svitse peberfrugter og champignon o. lign.?
>
> Jeg har nemlig problemer med for meget væske i min pizza!
>
> Mvh,
> Anders
>
Det kan i hvert fald være en udemærket ide, da vores alm. ovne ikke
bliver varme nok til at lyn-fordampe al den væske på kort tid, som
ingredienserne kan indeholde.
Man kan også bruge microovnen og noget køkkenrulle.
Kai



Stig Mogensen (07-02-2007)
Kommentar
Fra : Stig Mogensen


Dato : 07-02-07 09:21

Anders wrote:

> Skal man også svitse peberfrugter og champignon o. lign.?

Peberfrugter skæres da i 4 dele, som svitses i olie og flåes. Derefter
skæres de i strimler, og svitses lidt igen.....

Champignoner kan skæres ud, og ristes på tør pande.......

> Jeg har nemlig problemer med for meget væske i min pizza!

Ovnen skal være så varm den nu kan blive.......jeg skruer den altid op på
fuld skrue, ca 275C. Har ikke problem med våde pizzaer, medmindre der
bruges for meget gorgonzola, el. lign.

/Stig
--
* Registered Linux user #291266, with http://counter.li.org.*

Anders (07-02-2007)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 07-02-07 19:57

Tak til alle for svar!

Det lader til at jeg skal skrue op for varmen og bruge lidt mere tid på
tilberedningen...

Hviklet mel benytter I foriøvrigt til dejen - og bruger I gær eller
andet...?

mvh,
Anders




"Stig Mogensen" <stig.mogensen@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:45c98bd5$0$2106$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Anders wrote:
>
>> Skal man også svitse peberfrugter og champignon o. lign.?
>
> Peberfrugter skæres da i 4 dele, som svitses i olie og flåes. Derefter
> skæres de i strimler, og svitses lidt igen.....
>
> Champignoner kan skæres ud, og ristes på tør pande.......
>
>> Jeg har nemlig problemer med for meget væske i min pizza!
>
> Ovnen skal være så varm den nu kan blive.......jeg skruer den altid op på
> fuld skrue, ca 275C. Har ikke problem med våde pizzaer, medmindre der
> bruges for meget gorgonzola, el. lign.
>
> /Stig
> --
> * Registered Linux user #291266, with http://counter.li.org.*



Kim Schulz (06-02-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 06-02-07 22:15

On Tue, 6 Feb 2007 21:38:36 +0100
"Anders" <no@no.no> wrote:

> Skal man også svitse peberfrugter og champignon o. lign.?
>
> Jeg har nemlig problemer med for meget væske i min pizza!
>
> Mvh,
> Anders
>
Ofte er problemet at der ikke er varme nok på. Siden jeg gik over til
at have ovnen på 275grader, så har jeg ikke haft det problem

--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.fundanemt.com

Kim Schulz (06-02-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 06-02-07 23:16

On Tue, 06 Feb 2007 22:47:12 +0100
"Anders Truelsen [8240]" <anders.truelsen@BLAH-BLAHtretommervej.dk>
wrote:

> Kim Schulz wrote:
> > On Tue, 6 Feb 2007 21:38:36 +0100
> > "Anders" <no@no.no> wrote:
> >
> >
> >>Skal man også svitse peberfrugter og champignon o. lign.?
> >>
> >>Jeg har nemlig problemer med for meget væske i min pizza!
> >>
> >>Mvh,
> >>Anders
> >>
> >
> > Ofte er problemet at der ikke er varme nok på. Siden jeg gik over
> > til at have ovnen på 275grader, så har jeg ikke haft det problem
>
> En alternativ løsning er at lade være med komme alt det våde snask på
> sin pizza, det virker for mig hver gang.
>
> Og så får den naturligvis al den varme den kan trække.

så du har bare en bund eller hva

--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.fundanemt.com

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste