Tove Krieger <minimiv_nospam_@privat.dk> skrev:
>Arne Jensen wrote:
>> I mange gamle fromage, dessert -
>>opskrifter, skal der bruges
>> sagomel / gryn. Det kan jeg ikke
>>find mere, hvad er alternative
>> muligheder
>
>Sagogryn kommer jo oprindeligt fra
>sagopalmen (marven), men er vist
>nutildags fremstillet af
>kartoffelstivelse. Der står på google, at
>sagogryn kan købes i
>specialforretninger, men det er
>måske heller ikke
>den ægte vare.
>
>Kan huske at min mor tit lavede
>sagosuppe med rom.
>
>Jeg tror hun en dag kom til at
>"tabe" flasken i suppen. Det var i
>hvert fald den mest "gemytlige"
>sagosuppe jeg nogensinde har fået.
>
>
>--
>Venlig hilsen Tove
>Beware of people who dislike cats
Jeg fik også sagosuppe som dreng - 'glo-suppe'
fordi vi kaldte sagogrynene for 'øjne' når de flød
rundt i den hvide mælke-suppe. Det var, så vidt
jeg husker, ikke nogen udsøgt delikatesse.
mvh
Erling
....
PS. I like cats.