Hej, nu må I hjælpe mig.
Jeg kan ikke fordrage øl og rødvin. Men jeg elsker rødvin i mad, så nu
vil jeg prøve med noget øl. Min mand kommer hjem fra USA i morgen og
jeg vil gerne lave noget lækkert mad til ham. Jeg har købt et stykke
oksebryst, og jeg har masser af grøntsager og kartofler.
Jeg har købt to øl. Og husk lige, at jeg ikke har nogen som helst ide
om hvad det egentlig er jeg har købt. Den ene er en Carls porter, den
anden er en Hancock Old Bambrinus Beer Dark. Og så har jeg vist nogle
forskellige almindelig øl fra Ceres.
Jeg forestillede mig noget med en stegeso og meget lang tid ved lav
temperatur i ovnen.
Hvad skal jeg gøre?
Mvh Trine
--
Overnatning for op til fire personer i egen lejlighed. Hunde er velkomne.
Butik med kurve, frostsikre stentøjsfigurer, brugskunst og meget mere.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg